reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W końcu suwaczek doprowadziłam do ładu:-)
Leika życzę ci szampańskiej zabawy na Sylwestra, baw się również za mnie. Ja niestety siedzę w domu choć plany do wigilii były inne:baffled:

Noeila kapitalny pomysł z jogą, tylko powiedz mi dziewczyno jak ty na wszystko znajdujesz czas ? Moje dziecko mnie tak absorbuje że czasem mam problem z umyciem zębów:zawstydzona/y:

reklama
Czesc Dziewczyny....ja tylko na chwilke.....pada z nog...caly dzien na stoku....teraz nie bede miala za wiele czasu, ale przed nowym rokiem napewno wpadne zlozyc wam chociaz zyczonka...buziaki

Czesc dziewczyny dolanczam sie do waszego forum bo jestem mamusia siedzaca w dmku i to juz z drugim dzidziusiem:)))
Pozdrawiam wszystkich. I widze tu jedna znajoma mamusie z innego forum :)))

Cześć dziewczyny:-)
Ciekawe, czemu zawsze jestem pierwsza:confused:. U nas w końcu zrobiło się zimowo. Co prawda tego śniegu nie jest za dużo, ale zawsze to jakaś odmiana. Szkoda tylko, że zaraz pewnie wszystko stopnieje.
Joanna - widzę, że uskuteczniasz jazdę na nartach. Zazdroszczę, ja niestety nie mam na to czasu:-(.
Leika - zazdroszczę Ci wyjazdu na Sylwka, my zostajemy w domciu. Ale obiecuję sobie, że za rok sobie odbijemy:tak:.
Cloe - piękny suwaczek:-). Teraz będziemy wiedziały w jakim wieku jest Julcia:-), bo jeśli o mnie chodzi, to straszną mam sklerozę;-):-D.
Woloszki - witamy u mam nic nie robiących kwietniową mamusię:-).

Witam! Ale pustki czyzby trwały przygotowania do sylwestra:-)

Ja pedze na zakupy:-)

Joanna zazdroszcze nart:-)

Woloszki witam:-)

Noelia powodzenia z joga:-)

Witamy, u nas wczoraj bylo zimowo, a dzisiaj znowu kaszanka:no: Ale zapowiadali wczoraj, ze tak bedzie, wiec, nie ma co.
Zuzia my tez w Sylwka zostajemy w domu, wiec nie jestes sama:tak: ;-)
W Nowy Rok idziemy do znajomych na noworoczny obiadek i malego szampanika:laugh2: My tez sobie odbijemy w przyszlym roku bo juz na stowe chcemy jechac do PL a potem w Tatry z przyjaciolmi, miejmy tylko nadzieje, ze wszystko sie uda, jak zaplanowane.
Wlasnie widze, ze Eryk sie strasznie zainteresowal choinka i strzasa mi bombki na podloge, na szczescie te na samym dole sa nie do zbicia:-D :-D

Woloszki witamy!

Aga - to daleką wyprawę szykujecie na przyszły rok:tak:. Mnie też marzy się wyskoczyć do Zakopanego na weekend, ale bez dzieciaków (wyrodna matka:-D). Na razie niestety odpada, bo cycków w domu nie da się zostawić;-):-D.
Co do przygotowań do Sylwka, to jeden szampan już się chłodzi. Musimy jeszcze kupić Karolince obiecane Piccolo:-). A tak to nic specjalnego nie szykuję, zrobię tylko barszczyk taki jak na Wigilię, bo zostały nam uszka, a poza tym barszczyk ma u nas wielu amatorów:tak:.

To rzeczywiscie problem stanowia cycki:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
U nas barszczyk tez na topie, zrobilam na wigilie i byl wyjadany z pierozkami, jak nie wiem. Malemu tez przygotowalam specjalna porcje,coby sie nie czul pokrzywdzony:tak: ;-) :-D Jeszcze troche zamrozilam, pierozki zreszta tez, jak nie bedzie sie zadnemu z nas chcialo pichcic, to sie rozmrozi. :tak:

Witam!
zuzia Ty zawsze pierwsza bo widocznie ranny ptaszek jestes;-) :-)
Ja z lozka wstalam o 9:00 po Teletubisiach:-) :happy: :-D
My Sylwestra tez spedzamy w domku ale ze nie sami bo wpadnie kilka osob.Szampany mamy dwa i jakies winko musze kupic jaszcze dla siebie;-) :-) W Nowy Rok ma wpasc do nas tesciowa na obiadek a raczej na knedle z makiem co zostaly z wigilii.
A na nartach jeszcze nigdy nie jezdzilam no prawie bo jak bylam dzieckiem to mialam takie male io cgodzilam na taka gorke pozjezdzac:-) Ale w Zakopanym bylam z kilkoma przyjaciolmi i bylo super bo byla to wycieczka z pomyslu ktory powstal w przeciagu dwoch godzin a po poludniu bylismy juz w pociagu.:szok: :-)
Woloszki Witaj i pisz jak najwiecej:-) :-) :-)
A mnie chyba szlag trafi bo mam jakas awarie w kuchni i leci mi woda z rur pod szafki nowe:wściekła/y: Taki pi........ony fachowiec a woda leci bokiem.Na szczescie tesciu jest i zaraz postara sie zrobic z tym porzadek.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry