reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga 29 takie to już uroki przedsylwestrowe, a że wkur...jące:wściekła/y:..
Pora gasić kompa,
Acha i chce się Wam pochwalić:

Suwaczek wyszedł mi jak malowany:-) Jeszcze tylko trochę się poduczę i może jakieś zdjęcia się znajdą:tak:

Dobranoc wszystkim!

reklama
Witam, ja jak zwykle pierwsza:-)
No właśnie, Cloe, co z Twoim suwaczkiem:confused:
Mnie też plecki nawalają, ale nawet nie mam kiedy wybrać się do lekarza, bo mój zabiera samochód, no i nie mam co z małym zrobić.
Co do wagi po świętach właśnie byłam się zważyć i waga pokazuje jeszcze mniej niż przed świętami:-( a objadałam się bez umiaru. Nie znacie jakiegoś sposobu, żeby przytyć:confused:.
U nas dzieciaki też strzelają i doprowadza mnie to do szału:wściekła/y:. Ale co zrobić:baffled:. Trzeba przeczekać i tyle:dry:.
A do tego nasz kot ostatniej nocy chyba całkowicie oszalał, gdybym miała ogródek, to dawno wylądowałby za drzwiami:wściekła/y:. Cały czas drapał nam drzwi i miałczał. Nie wiem, co się z nim dzieje, bo zawsze był grzeczny, a ostatnio mam go ochotę udusić:wściekła/y::baffled::dry::-p.

Witam po swiatach:-) Tyle przygotowan a tu raz praz i juz po:-)

Wczoraj chodzilismy po urzedach i 3k#@$% sie na maksa :wściekła/y: ale coz urzedu sa w koncu nie dla ludzi:wściekła/y:

Macio tez dostał ładne prezenty a choinka go interesuje jak sobie o niej przypomni:-) a sylwestra robimy u nas bo Macio:-)

hej laseczki

Kunda a mialas cos waznego w tych urzedach???? bo nie chodzi sie po urzedach w takich dniach. Miedzy swietami a nowym rokiem wogole nie ma mowy, zeby mnie ktos do urzedu wyslal, wiadomo, kadra minimalna, co madrzejsi pobrali urlopy, wiec i kolejki wieksze.

Dzien dobry, rzeczywiscie te Swieta szybko minely i jak na zlosc dzis zaczal u nas padac sniezek, kurde a tak go chciala przez swieta:tak: .
Zuzia Ty farciaro, ja Ci z checia oddam z dyszke moich zbednych kiloskow!!
Kunda tak to jest z tymi urzedami, mnie tez ponosi jak mam cos zalatwiac, wiec dlatego wole wyslac meza:tak: ;-)
Dzisiaj Eryk pierwszy raz sam podciagnal sie w lozeczku do stania, zrobil nam i sobie prezent na 10ciomiesiecznice;-) :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
A to Eryk w Swieta kombinuje cos ze swoimi prezentami

Dzień dobry!

Mnie szlag trafił, jak się okazało że większość sklepów na osiedlu była wczoraj zamknięta... a ja nie miałam co na obiad zrobić... skończyło się na mrożonkach ;-)

Leika mysmy sie na szczescie obkupili, bo tu nawet w dzien powszedni sklepy otwarte tylko do 20stej, a w weekendy i wszelakie swieta wszystko pozamykane i tylko pewnie na stacji benzynowej sie uswiadczy kawalek bulki:tak: ;-) :szok:

witam i ja po świętach

u nas wczoraj nie wszystkie ale ogólnie sklepy były czynne, ale jeśli chodzi o miesko czy wędlinę to nie było nigdzie, dobrze że miałam zamrożone filety z kurczaka to zrobiłam Mai zupke

aga gratulacje dla Eryka

reklama
Do góry