reklama
shady
Fanka BB :)
Hej laseczki
Qrcze ale sie zakrztusilam, o matko. Wzielam wrzucilam do goracej wody w czajniku odkamieniacz i jak mi nie wybije ta piana, jezuuuuu nie dosc ze to kreci w nosie potwornie to jeszcze musialam ratowac telewizor i kable od czajnika, zeby korkow nie wywalilo....o mamo
Aaaaa polecam dziewczyny jak ktoras ma nawilzacz powietrza elektryczny, dolejcie sobie do wody olejku eukaliptusowego, super sie oddycha po tym , szczegolnie przy katarze )
Qrcze ale sie zakrztusilam, o matko. Wzielam wrzucilam do goracej wody w czajniku odkamieniacz i jak mi nie wybije ta piana, jezuuuuu nie dosc ze to kreci w nosie potwornie to jeszcze musialam ratowac telewizor i kable od czajnika, zeby korkow nie wywalilo....o mamo
Aaaaa polecam dziewczyny jak ktoras ma nawilzacz powietrza elektryczny, dolejcie sobie do wody olejku eukaliptusowego, super sie oddycha po tym , szczegolnie przy katarze )
Noeila kapitalny pomysł z jogą, tylko powiedz mi dziewczyno jak ty na wszystko znajdujesz czas ? Moje dziecko mnie tak absorbuje że czasem mam problem z umyciem zębów
Ja mam dosc grzeczna córcie,nauczyłam ja ze jak gotuje obiad ona grzecznie ma sie bawić ,cały obiad da mi ugotować, a pozatym mieszkam z teściami ,którzy przepadaja za Emi ,nawet nie musze sie pytac ,czy sie nią zajma ,poprostu to robią
My na sylwka tez chyba sami ,pisze chyba bo bratowa nas zapraszała ale jakos tak niechetnie ,jakies takie wrażenie odniosłam ,pozatym coraz gorzej sie z nią dogaduje i chyba wolę siedziec sama niż z nimi ,no zobaczymy jeszcze
woloszki czesc ,i pisz ,pisz
woloszki czesc ,i pisz ,pisz
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
he, he, Kunda, Ty już przestań o tych bigosikach, szyneczkach, itp, bo mi klawiatura w ślinie utonie.
Mój maluch śpi już godzinę, mógłby jeszcze trochę pociągnąć, bo nic mi się nie chce, a on ciągle chce żeby z nim szaleć.
Mój maluch śpi już godzinę, mógłby jeszcze trochę pociągnąć, bo nic mi się nie chce, a on ciągle chce żeby z nim szaleć.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez wlasnie jestem na etapie konczenia bigosiku.Jutro jeszcze podgotuje i bedzie co wpychac,A i rosolu dzis nagotowalam.Jeszcze w zamrazalniku mam pyszny chudziutki boczus wedzony to jutro musze go troszke podgotowac.Mysle ze na sylwestra z glodu nie umrzemy.Jeszcze spagetti w ulepszonej formie bedzie na obiadek sylwestrowo Noworoczny o ile zostanie.Zaraz ide kapac dziecko.Dzis znow bez cyca poszla na drzemke i obylo sie bez musztardy .
Podziel się: