reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej laseczki

Qrcze ale sie zakrztusilam, o matko. Wzielam wrzucilam do goracej wody w czajniku odkamieniacz i jak mi nie wybije ta piana, jezuuuuu nie dosc ze to kreci w nosie potwornie to jeszcze musialam ratowac telewizor i kable od czajnika, zeby korkow nie wywalilo....o mamo

Aaaaa polecam dziewczyny jak ktoras ma nawilzacz powietrza elektryczny, dolejcie sobie do wody olejku eukaliptusowego, super sie oddycha po tym , szczegolnie przy katarze :))

Noeila kapitalny pomysł z jogą, tylko powiedz mi dziewczyno jak ty na wszystko znajdujesz czas ? Moje dziecko mnie tak absorbuje że czasem mam problem z umyciem zębów:zawstydzona/y:

Ja mam dosc grzeczna córcie,nauczyłam ja ze jak gotuje obiad ona grzecznie ma sie bawić ,cały obiad da mi ugotować, a pozatym mieszkam z teściami ,którzy przepadaja za Emi ,nawet nie musze sie pytac ,czy sie nią zajma ,poprostu to robią:tak:

Byłam w daichmanie i faktycznie sa przeceny ,ale pisza ze 50 procent a ledwo 20 przeceniaja ,ale buty które mi sie podobały były koszmarnie niewygodne ,:baffled: jestem wkurzona na maxa:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

My na sylwka tez chyba sami ,pisze chyba bo bratowa nas zapraszała ale jakos tak niechetnie ,jakies takie wrażenie odniosłam ,pozatym coraz gorzej sie z nią dogaduje i chyba wolę siedziec sama niż z nimi ,no zobaczymy jeszcze:eek:

woloszki czesc ,i pisz ,pisz

Nie ma sprawy juz bigosik przysyłam:-)

Ale sie wku...chce gotowac szyneczke a tu nie mam takiego wielkiego gara musiałam ja włozyc do mniejszego mam nadziej ze sie sparzy bo mam na nia ochote:-)

he, he, Kunda, Ty już przestań o tych bigosikach, szyneczkach, itp, bo mi klawiatura w ślinie utonie:-D:laugh2::-D:laugh2:.
Mój maluch śpi już godzinę:szok:, mógłby jeszcze trochę pociągnąć, bo nic mi się nie chce, a on ciągle chce żeby z nim szaleć:-p.

Moja tez spi ,taka wykończona a auchanu przyjechała ,że tylko ryk ,zaraz jej mliko zrobiła i do łóżeczka,a ja robiłam farsz do krokiecików ,wieczorem tesciu narobi nalesników to bede ładować ,zawijac i w panierke:-p :-p

reklama
Ja tez wlasnie jestem na etapie konczenia bigosiku.Jutro jeszcze podgotuje i bedzie co wpychac,A i rosolu dzis nagotowalam.Jeszcze w zamrazalniku mam pyszny chudziutki boczus wedzony to jutro musze go troszke podgotowac.Mysle ze na sylwestra z glodu nie umrzemy.Jeszcze spagetti w ulepszonej formie bedzie na obiadek sylwestrowo Noworoczny o ile zostanie.Zaraz ide kapac dziecko.Dzis znow bez cyca poszla na drzemke i obylo sie bez musztardy .

Do góry