reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po swiętach ,

neta mi zabrali na swieta :wściekła/y: i nawet nie mogłam tu zajżeć ,ale duzo nie naklikałyscie i prawidłowo ,

wszystkiego najlepszego z okazji świat już minionych,duzo zdrówka i humoru
ps.
lepiej późno niż wcale:tak: :tak: :-D

Oj mnie przybyło chyba ze trzy kiloski ,ale wole nie sprawdzać:no: :eek:

reklama
Brenda, u mnie forum wygląda normalnie, tak jak zwykle.

My już po spacerku jesteśmy, młody usnął, więc biorę się za pranie i obiad.

My też po spacerze i po obiedzie. Dałam małego spać, ale jeszcze coś tam sobie opowiada. Mój łobuziak przez święta też się za bardzo choinką nie interesował, za to dzisiaj najpierw przyłapałam go jak zdejmuje bąbki, a potem lametę:wściekła/y:. A do tego nauczył się wdrapywać na kanapę, przy pomocy jednej z nowych zabawek (taki grający stoliczek ). A jak mu to szybko idzie:szok:, tylko myk i już stoi na kanapie:tak:. A zejść oczywiście nie umie i trzeba go cały czas pilnować.
Idę trochę ogarnąć bałagan w kuchni:baffled::dry::-p.

Cześć dziewczyny,
Właśnie mó mąż dzielnie zajmuje się naszym skarbem a ja mam odrobinę czasu dla siebie:-) Swięta minęły szybko całkiem przyjemnie choć, choć cieszę się że już konieć, no bo ile można wepchnąć w siebie jedzenia i jak dużo wizyt można złożyć w ciągu tych paru dni?;-)Julcia na swiętach zachowywała się pierwszorzędnie, grzeczna jak nigdy dotąd a jak otrymała stos prezentów , zupełnie nie wiedziała co z tym zrobić;-). Jeszcze pare pezentów schowałam nieodpakowanych, żeby choć trochę dawkować jej to "szczęście";-)
Teraz czas na przygotowanie sie do Sylwestra, choć my spędzamy go w domu , a szkoda:-(

A moj maly lobuziak lata teraz po domu bez pampersa i sie wietrzy grajac w pilke:-) :-) :-) o 19;00 idziemy na kapiel a pozniej spanko.Dzis dopiero robilam salatke jarzynowa a jutro zaczynam robic bigosik.W tym roku dostalismy duzo prezentow praktycznych bo komplet garnkow ladnych,reczniki pod kolor glazury w lazience,a Vanesska fotelik samochodowy z funkcja prawie ze lezaca.

Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. :-) :-) :-) :-) :nerd: :nerd:

Emi już połozona ,mam nadzieję ze zaśnie i bede miała czas dla siebie.

Jutro pójdę do lekarza na kontrol z moim krzyzem ,który prawie juz mnie nie boli ,ale teraz pobolewaja mnie uszy ,tak jak przy swince ,ale mniej ,ale takie wkurzajace to jest :baffled: i zimno mi jest ,:nerd: do tego boli mnie ciut biodro ......ja chcę do pracyyyy ,wtedy przynajmniej nic mnie nie bolało ,albo nie zwracałam na to uwagi ,a teraz to jak stara babcia:wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Do góry