reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja tez zagladam co i rusz bo moj gra w jakas gre
Co do bolu krzyza to ja mam problemy od tej pory jak urodzilam Vanesske.Wydawalo mi sie ze to od noszenia jej, schylania sie.Pod koniec dnia a i ostatnio nawet juz od poludnia mam potworne bole ze wogole sie do niczego nie nadaje.I spadek tej wagi po porodzie tez mnie zaczyna martwic.
Co do bolu krzyza to ja mam problemy od tej pory jak urodzilam Vanesske.Wydawalo mi sie ze to od noszenia jej, schylania sie.Pod koniec dnia a i ostatnio nawet juz od poludnia mam potworne bole ze wogole sie do niczego nie nadaje.I spadek tej wagi po porodzie tez mnie zaczyna martwic.
I ja tez zagladam co i rusz bo moj gra w jakas gre
Iwonka idz do lekarza ,ja sie tez meczyłam ,a rozwiazanie takie proste było ,brałam leki i lampy i juz ok i było sie meczyć
Hej Noelia, dobrze wszystko, nie objadlam sie za bardzo, wiec dietuje dalej :-) :-) :-)
boze a ja sie tak obżerałam ,,stwierdziła ze po nowym roku ,juz stopuje ,zrobie sobie jakaś diete oczyszczajaca ,i w ogóle zaczne nowe zdrowsze zycie.... .....tylko silnej woli brak:sick:
Ja też mam bóle pleców od kilku tygodni... wydaje mi się, że to od noszenia 7,5 kg dzieciaka i cięzkiego wózka na 4 piętro. Ale co mam zrobić, jak windy nie mam... kupię jakąś "parasolkę" ale to na wiosnę dopiero, na razie muszę się męczyć z głębokim...
Ja już uciekam na dziś. Dobrej nocki!
Ja już uciekam na dziś. Dobrej nocki!
cloe
Fanka BB :)
A u mnie już tylko spokój, spokój spokój... cieszyć się czy płakać?;-)Coś czuję że niestety znowu zaczną się posiadówki moje z dzieciem w domu. Robi się zimno więc zbyt długie spacery odpadają a ja mieszkam na prawdziwym zad...upiu, wszędzie daleko:-(.Jak dobrze że przynajmniej jest inernet
A co do świątecznego obrzarstwa, widzę że mój brzuszek , który po porodzie nie jest już taki fajny jak przed ( i pewnie już nie bedzie:-() zrobił się niebezpiecznie wypukły . KOSZMAR!
Tyle tylko czy warto zaczynać wyszczuplające zabiegi teraz czy może lepiej od nowego roku, tyle w końcu dobrych rzeczy jeszcze zostało
A co do świątecznego obrzarstwa, widzę że mój brzuszek , który po porodzie nie jest już taki fajny jak przed ( i pewnie już nie bedzie:-() zrobił się niebezpiecznie wypukły . KOSZMAR!
Tyle tylko czy warto zaczynać wyszczuplające zabiegi teraz czy może lepiej od nowego roku, tyle w końcu dobrych rzeczy jeszcze zostało
reklama
aga29
Fanka BB :)
Mnie tez bole krzyza dopadly Kurde a juz myslalam, ze mi odeszly w sina dal
Noelia u nas tez gowniarze rzucaja petardami i tez mnie to wkurza, choc czepliwa nie jestem, z wiekiem tez nie ma nic wspolnego, bo juz wczesniej mnie wkurzalo ;-) :-) Ze to cholera nie moga poczekac do Sylwestra
Noelia u nas tez gowniarze rzucaja petardami i tez mnie to wkurza, choc czepliwa nie jestem, z wiekiem tez nie ma nic wspolnego, bo juz wczesniej mnie wkurzalo ;-) :-) Ze to cholera nie moga poczekac do Sylwestra
Podziel się: