reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,witam:-) :happy:
Ufff ciesze sie ze juz po swietach.Dzien przed wigilia jeszcze byl maly remoncik u mnie a pozniej wielkie sprzatanie i u nas wigilia ze ja juz mialam dosyc.:szok: :wściekła/y: Jestem kompletnie wyczerpana.:-p W pierwszy i drugi dzien swiat jezdzilismy po gosciach.Wiec od tej chwili zaczynam teraz po tym wszystkim odpoczywac i siedziec w domku i nic nie robic az do sylwestra:tak: ;-) :-) :-D Moje sloneczko juz spi i ja sie klade tez bo bedzie M jak milosc;-) Brzuch mam jakbym byla w 6 miesiacu ciazy:szok: :-) :-D A jak u was figurka po swietach i wielkim obrzarstwie.:confused: Ja jeszcze zaprosilam do siebie na Sylwka brata z zona i dzieckiem i razem przywitamy Nowy Rok:tak: :-)

WITAM PO SWIETACH
mineły całkiem dobrze i w miłej atmoswerze,wigilia była u mnie--dzieciaczki zadowolone z prezentow,zreszta dorosli tez......nawet pojechałam na swoja stara dzielnice na pasterke i jak spotkałam sie z kumpelami to wrociłam o 5 rano do domu:szok: a o 8 moje dziecko wstało hihi ale był tatus i sie nim zajoł a ja sie leniłam ale dzis znow byłam poza domem u mamusi,,wiec swieta mineły
a pozaty to choinka nie bardzo interesowała moje dziecko
a teraz zmykam zjesc kolacje i ogladac bede film:-)

Melduję się po świętach:-).
Wczoraj do wieczora byliśmy u dziadków, gdzie znowu było mnóstwo jedzenia:-p. Całe szczęście, że te święta są krótkie:cool2:. Mam nadzieję, że pojawi się Was tu więcej. Na razie daję Wam jeszcze chwilę na odespanie;-):-D.

Witam!:-) Hej Hej gdzie wszyscy:confused: :confused: :confused: :confused:
Musze powiedziec ze myslalam a raczej bylam pewna ze moja corka bedzie sie interesowac choinka i sciagac bombki a tu nic!:szok: Wogole ja ta choinka nie interesuje.:no: Owszem popatrzy czasem na nia ale wogole do niej nie podchodzi.:-) :happy: :cool2: :elvis:

Witam!

Za to mój się interesuje choinką ;-) Wyciąga łapki i domaga się podejścia z nim pod choinkę, a wtedy łapie bąbkę i ciągnie ;-)

Ale dziś paskudna pogoda!

POBUDKA
dziewczyny koniec leniuchowania obowiazki wzywaja ,tzn.BB
Iwonka to tak jak u mnie mały patrzy, pokazuje ale nie podchodzi :-)
teraz siedzi w łuzeczku i mam nadzieje ze troszke sie drzemnie ,a na dworzu zimno ale spacer popołudniu zaliczymy
kurde czy wy tez macie takie duze litery,wogule BB w powiekszeniu:confused:

reklama
Dzien dobry, ja tez sie witam po swietach objedzona jak nie wiem:baffled: :szok: chyba nie bede jakis czas wchodzic na wage, bo mam schize juz jak o tym pomysle:tak:
U nas swieta niestety bezsniegowe,ale udane. Eryk dostal mnostwo prezentow do tej pory stoja jeszcze pod choinka. Choineczka mu sie bardzo podobala, ale nie obrywal nam bombek,raczej je delikatnie testowal:laugh2: ;-) Jak to sie mowi swieta swieta i po swietach....

Do góry