reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ja już po robocie, choć dużo tego nie było. Ale cały dzień kompik spędził w szafie, bo robiliśmy przemeblowanie. Choinka już stoi, zrobiłam barszczyk, mięsko na rolady przygotowane, ryby się rozmrażają. Po południu była moja mama i przywiozła nam paszteciki i krokiety. Właśnie sobie wcinam, pyyycha:-).
A co Wy tak strasznie sprzątacie.
A co Wy tak strasznie sprzątacie.
aga29
Fanka BB :)
Ja mysle ze ta nagonka na sprzatanie przed Swietami jest wynikiem tego, ze wlasnie w tym czasie chce sie miec w domu szczegolnie czysto i odswietnie. Dlatego swiateczne porzadki zabieraja tak duzo czasu. i nie sa wynikiem tego, ze sie nie sprzata na biezaco ;-) Mnie dzisiaj zajely ze 3 godziny. Ale poscierac podloge w 80mkwadratowych, a w 30 czy 40 to tez jest roznica ;-) ;-) ;-) :-)
U nas jeszcze choinka nie stoi, ale stanie w sobote wieczorem
U nas jeszcze choinka nie stoi, ale stanie w sobote wieczorem
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Ja też nie szaleję z porządkami. Staram się sprzątać na bieżąco. Mam alergię na kurz, dlatego takie megasprzątanie zwykle kończy się u mnie bólem głowy, nosa itd.
Ojejku, a jutro czekają mnie zakupy ostatniej chwili - jak ja tego nie lubięęęęęęę Ale sama sobie jestem trochę winna za złe rozplanowanie czasu,a raczej żadne rozplanowanie
Ojejku, a jutro czekają mnie zakupy ostatniej chwili - jak ja tego nie lubięęęęęęę Ale sama sobie jestem trochę winna za złe rozplanowanie czasu,a raczej żadne rozplanowanie
My "szalejemy" z porządkami, bo uzbierało się trochę takich bardziej "generalnych" rzeczy do porządkowania - min szafki w kuchni i pawlacz. Ale już w zasadzie końcóweczka ;-)
Jutro ostatnie zakupy :-)
No i wreszcie mamy choinkę!
Dobrej nocki!
Jutro ostatnie zakupy :-)
No i wreszcie mamy choinkę!
Dobrej nocki!
reklama
Podziel się: