reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja prawie nie prasuje ,chyba że jakaś bluzeczke ,co wy prasujecie ,:confused: i to jeszcze góre:elvis:
Od kiedy jestem na wychowawczym , a właściwie od momentu jak pasowałam ciuszki dla mojego jeszcze wtedy nie narodzonego dziecka, postanowiłam że świezo uprane rzeczy zawsze będę prasować zanim schowam do szafy... no i prasuję no nie wiem masochizm jakiś czy co?:confused:;-)Tak jakoś dziwnie zmieniło mnie to siedzenie w domu.
Joanna mogę cię pocieszyć mimo że obecnie mam rozmiar "D" to i tak wyglądam jakbym maksymalnie "B" miała . Klapły mi zupełnie:-(a na dodatek mam problemy z kupieniem stanika bo pod biustem mam tylko 75 a taka kombinacja rzadko się zdarza:baffled:
Pora gasić kompa, do jutra pa,pa

reklama
Dobranoc wszystkim.

Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Pociechy ze słodkich maluszków. Magicznych przeżyć pierwszej gwiadki.

Taak, dobrze Was rozumiem z tymi cycami... mnie się moje teraz podobają i chciałabym aby takie pozostały po skończeniu laktacji :zawstydzona/y:

Jeszcze raz dzieki za ciepłe słowa!

Dobrej nocki!

Dziewczyny co wy spac po nocach nie mozecie, przytulic sie do połóweczki a nie pisac bo ja potem nie mam czasu czytac:-) :-) :-)

My dzis wybywamy ja do fryzjera a Macio w odwiedziny do kolegow:-)

No Maciejka jeszcze sie nie naumiał wyłaczac kompa ale bardzo ładnie mu idzie wykasowywanie postow jak juz cos napisze

Co do cycuszkow to musze przyznac ze ciaza im posłuzyła bo teraz sie zrobiły fajmniejsze:-) :-) :-)

Cloe ja tez prasuje i nawet to lubie:-)

Cloe to polecam Ci staniczki triumfa ,wiem że są drogie ale są porzadne ,nic ci nie bedzie wyłazića ładnie sie wszystko ukształtuje ,a takie kombinacje jak 75 d zawsze tam znajdziesz bez problemu,i nawet jeszcze wieksze kombinacje:tak: :tak: hmm tylko musisz trafić na porządny sklep i sprzedawczynie która wie co robi:tak: a o to nie tak łatwo:baffled:

Co do prasowania to też lubię ale jak ja mam jeden pokuj i cały w nim majdan to jak jeszcze zaczne prasować to już bajzel taki jest ze strach wejść ,a jak ktoś na kawke akurat wpadnie to co? mam juz dość tego pokoiczku ,wolałabym jakies dwupokojowe chociarz mieszkanko:eek:

Własnie obejrzałam Shady ten film,niby człowiek wie że oni to tak robią i retuszują ,ale tak do konca sie az nie werzy ,czyli te wszystkie dziewczyny w czasopismach sa najzwyczajnie przerabiane ,poprawiane ,a potem sie dziwią ze dziewczyny maja anoreksje ,obłęd jakiś:baffled:

dzis nów do 8;30 spalam z Emi :tak: :tak: :-) to chyba prezent żebym siły na jutro miała ,zeby wszystko jutro przygotować ;-)

Juz sie nie mogę doczekac tej wyrzerki:-p :-p :-p

wczoraj jak szłam spać sobie myslałam żeby wziasc czekoladkę i juz otwieram paczuszke, a tu Emi wstaje :baffled: :baffled: ach i nie zjadłam :no: :no:

reklama
Dzien dobry, to Wy kochaniutkie jak tak lubicie prasowac, to zlitujcie sie nade mna i mi poprasujcie, bo nastepna partia czeka i kwiczy:szok: ;-)
Ja dzisiaj z lekka niewyspana, poniewaz Eryk juz o 5 mnie zbudzil swoim spiewem. Szybko zrobilam mu mleczko, nakarmilam i wrzucilam do lozeczka:-). Ale taki sen przerywany to nie dla mnie. Dzisiaj koncze porzadki swiateczne i ide na spacerek z Erykiem, niech sie dziecko dotlenia.:tak: :tak:

Do góry