reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wczoraj jak szłam spać sobie myslałam żeby wziasc czekoladkę i juz otwieram paczuszke, a tu Emi wstaje :baffled: :baffled: ach i nie zjadłam :no: :no:
Czyli jest jakiś plus posiadania jednego pokoju - córcia Cię pilnuje:-D:-D:-D;-). Poza tym dwa pokoje to dwa razy więcej sprzątania;-):-D.
Tak wogóle, to witam:-).
Muszę Was opieprzyć, że tyle naklikałyście:wściekła/y:, teraz zamiast coś robić znowu siedzę i nadrabiam zaległości. Ale chociaż się uśmiałam:tak:. Czekoladki też baaardzo lubię, szczególnie gorzką z całymi orzechami, pochłaniam nawet połowę na jednym posiedzeniu:-p.
Cloe - może zrób sobie suwaczek dla dzidzi:-).

reklama
Ja też nienawidzę prasowania i zawsze to odkładam ile się da. Za to mój mąż czasem mnie wyręcza, dobry człowiek z niego;-):-D. Ja nie pamiętam kiedy byłam na spacerze, bo ciągle choróbsko mnie męczy, mały mógłby iść, bo u niego tylko katar, ale nie ma z kim:-(. U nas pobudka była o 7.00, ale w nocy aż dwie:wściekła/y:. Całe szczęście, że mały tylko pociągnie z cyca i śpi dalej, bo jakby się awanturował, to bym oszalała.

Ja też nie nawidzę prasowania... i powiem Wam, że unikałam go jak ognia dopóki mi się dziecko nie urodziło. Teraz prasuję głownie małemu. ;-)

Dzień dopberek tak poza tym!

witam

a to cos na pośmianie sie :-D

Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok Pokoju
>Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki
>dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł
>do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego
>atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie
>walały się puste butelki.
>- Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze
>kłopotów?!
>- A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał Się
>Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.
>- Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to Mi też
>polejcie.

kurcze, własnie tesciowa popsuła mi plany, bo miałam iśc do sklepu po ostatnie zakupy, a ona przyszła
i teraz dopiero pójde jak mała wstanie i zje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tak juz bym mogła cos zrobic :wściekła/y:

a po południu idziemy na koncert mojej siostrzenicy i chyba w nocy będe robic :wściekła/y:

witam

a to cos na pośmianie sie :-D

Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok Pokoju
>Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki
>dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł
>do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego
>atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie
>walały się puste butelki.
>- Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze
>kłopotów?!
>- A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał Się
>Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.
>- Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to Mi też
>polejcie.

dobre sobie:tak: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ja juz po sprzatanku. Gnaty mnie wszystkie bola, ale wszedzie juz czysciutko:tak:
Zaraz jeszcze skocze po buraczki, bo wczesniej nie mialam czasu:tak: .
Eryk figluje z tatusiem, a ja mam chociaz malutki odpoczynek.:-)

A ja dalej sprzątam i już powoli padam na pysk. A jeszcze trochę zostało...

Uśpiłam małego, może choć trochę sprawniej nam to pójdzie ;-)

reklama
Do góry