reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U nas też musi być barszczyk z uszkami, ryba po grecku, z karpia w tym roku zrezygnowałam na rzecz sandacza i łososia, do tego paszteciki, jutro zrobię jakąś sałatkę. Obowiązkowo muszą być drobne ciasteczka:-). Już mi ślina cieknie. A kapustę z grochem uwielbiam, ale karmię cycem, więc dla samego męża nie będę robić;-). Nawiasem mówiąc, był oburzony.
Joanna@
Fanka BB :)
hahahahah...biedaczek.....
no w sumie ja karpia tez nie lubie wiec Tata kupil tez lososia
Drobne ciasteczka rowniez obowiazkowo...nalepiej jak sie je samemu piecze:-) Pasztecikow nie mamy ale kasza z sosem grzybowym , kluski z makiem ,kutia sa zawsze Juz sie nie moge doczekac
no w sumie ja karpia tez nie lubie wiec Tata kupil tez lososia
Drobne ciasteczka rowniez obowiazkowo...nalepiej jak sie je samemu piecze:-) Pasztecikow nie mamy ale kasza z sosem grzybowym , kluski z makiem ,kutia sa zawsze Juz sie nie moge doczekac
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Kluski z makiem, powiadasz. Czekam na przepisik;-). U nas nie robi się klusek z makiem (choć z ciekawości chętnie bym zrobiła), kutii, kaszy z sosem grzybowym. A przecież mieszkamy nie tak znów daleko od siebi - mój rejon to śląsk cieszyński. Oprócz potraw na stole musi być sól, miód i czosnek i musowo kasa pod obrusem;-).
Joanna@
Fanka BB :)
u nas daje sie tylko sianko po obrus....jesli chodzi o przpisy to musze to skonsultowac z mama bo ona to przyzadza a ja ni umiem:sick: wlasciwie to jesli chodzi o gotowanie to ja umiem ugotowac makaron
ide sie wykompac....bede z chwilke.....
ide sie wykompac....bede z chwilke.....
reklama
Podziel się: