reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To Wam fajnie Kunda, ze jedziecie do Krakowa, pewnie pieknie tam teraz przed Swietami:tak: :tak:

Witamy sie z ranka, u nas mgla, ale i tak zamierzam wyjsc z Erykiem na godzinny spacerek, poniewaz wczoraj nie bylismy. Moj dzidzius bawi sie swoimi klocuszkami i spiewa, szkoda, ze koled jeszcze nie umie zaspiewac:tak: :laugh2:

reklama
Z okazji nadchodzacych wielkimi krokami Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam:
Śniegu po nerki,
Wesołej pasterki.
Prezentów moc,
Sexu co noc!
Pysznego bigosu,
Gwiazdki z kosmosu
I udanego wyskoku,
Do 2007 roku! =)

Dzień dobry!

My święta spędzamy u teściów, zbierze się tam cała rodzina ze strony męża. Więc ja tylko kilka potraw muszę sama przygotować :-)

Dziś czekają nas ostatnie zakupy z tym związane.

A teraz sobie kawkuję na dzień dobry!

Nie wszyscy tu jutro zajrzą, więc...

Chciałam Wam kochane życzyć radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Roku!

Białych myśli
lekkich jak puch,
niech Anioł
przywieje z nieba,
otoczy skrzydłem
nadziei,
i niech kolędę zaśpiewa,
bo dzisiaj jest piękny dzień,
wszystko się rodzi na nowo,
więc w blasku tajemnych świąt,
żyj zdrowo i kolorowo.
ange209.gif

Ja już na dzisiaj skończyłam. Jestem sama, bo mąż będzie w pracy do 22.00 i ciężko byłoby mi cokolwiek jeszcze ugotować - dzieciaki szaleją;-):-p. A tak właściwie, to już prawie wszystko gotowe, mam nadzieję, że będzie pyszne:-). Już wczoraj musiałam bronić mój barszczyk przed zjedzeniem:-D. Jak połowa wróci to popakujemy jeszcze prezenty.
Strasznie boli mnie kość ogonowa, a wcale się nie uderzyłam:sick:, nie wiem od czego to może być:baffled:.

Zuzia, to może być reumatyzm (no. zmarzłaś) lub może boleć na okres...

Ale pachnie u nas w domu! Też bym się już do jedzenia dobrała ;-) a tak podjadam w trakcie gotowania ;-)

reklama
Hej, gdzie wszyscy:confused:. No już przestańcie gotować, sprzątać, ileż można:confused::baffled:.
Moje dzieciaczki już słodko śpią, mężuś jeszcze w pracy, no to się obijam:-D. Nie ma Was, to idę oglądać TV.... i pilnować kota, który zjada lametę z choinki:-p:dry::szok::wściekła/y:.

Do góry