reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki za wszystkie podpowiedzi :)
Co do mleczka to u mnie najstarsza byla na cycu długo ale kasze i zupy mleczne od początku dostawała na krowim. Maluchy piły mm do 6m no do 7 na śpiocha a potem miały gdzieś mleko i wcale nie chciały. Dopiero chwile po roczku zasmakowaly krowiego, najmlodsza ma 9m i jak robie budyń czy kaszkę starszakom to też dostaje. Alergii nie mamy więc nie widze problemu.

reklama
A dziewczyny mam takie pytanie, już kiedyś poruszyłam ten temat, ale wciąż nie jestem pewna. Mój syn skończył rok. Jest na piersi. Zjada jogurty i inne wyroby mleczne, nie ma uczulenia. Po roku dawałyście dzieciom zwykłe mleko krowie czy mm? Jeśli mm to które polecacie?
Moje od 11 m.ż na zwykłym krowim mleku bo MM pluły :D nie chciały go pić odkąd zasmakowały w zwykłym mleku :) Są już spore i żadnych alergii na mleko/laktozę nie mają :) Mleko mają co rano z płatkami, a na kolację jogurt - bo tu trochę zmieniony mają tryb jedzenia :)

Wczoraj ładnie było a dzisiaj rano -4 było o 6 rano - park biały od szronu :D

Jestem w 20 TC ale wcześniej mocno schudłam i chwaląc się figura wszystkie kurtki miałam mocno dopasowane [emoji14]
To już ladny tydzień teraz to moment zleci? Termin masz na maj? Czy czerwiec?
A w domku już jakieś potomstwo biega? Czy to bedzie pierwsze.

reklama
Do góry