reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wchodzę sobie na forum a tu taki fajny wątek na tapecie[emoji16][emoji16]
Witajcie dziewczyn, poczytam sobie was trochę, i czasem wtrace swoje 5gr, jak pozwolicie? Ja tez w domku z dziećmi, chwilowo mąz mi pomaga ale zaraz zostane sama z moja ekipa.

Witaj Heda :)
Jak dużą masz ekipę? Pochwal się :)

Z tego co widzę na wątku różnorodnie, są mamy maluszków w brzuszku, niemowlaków i aż po nastolatków.

reklama
U mnie 4, najstarsza ma 18lat najmłodsza 9m, pomiedzy mam bliźniaczki za chwile beda miały 3 lata. Także u mnie też różnorodnie[emoji16][emoji6]
A to gratuluję dużej rodzinki.Ja mam 2 synów 11 i 14 lat no i 10 miesięczna córeczkę.U ciebie to duża różnica między pierwszym a ostatnim dzieciątkiem :) super

Właśnie kobietki. Która z Was była na spacerze dzisiaj? U nas wręcz wiosna :) Mąż zapomniał herbaty do pracy, a że to rzut beretem, to zabrałam małego i herbatę i nadziwić się nie mogłam że jest tak ciepło. Ptaki też poczuły wiosnę, a to przecież luty.

Właśnie kobietki. Która z Was była na spacerze dzisiaj? U nas wręcz wiosna :) Mąż zapomniał herbaty do pracy, a że to rzut beretem, to zabrałam małego i herbatę i nadziwić się nie mogłam że jest tak ciepło. Ptaki też poczuły wiosnę, a to przecież luty.
U mnie zimno wieje pada 😩 bezsensu pogoda

reklama
Oj tak u nas też dziś ślicznie [emoji854]jeden spacer do południa już był, zaraz idziemy na drugi bo szkoda w domu siedzieć a tak starszak się na placu zabaw wyszaleje a młodsza może pospi [emoji846]

Ostatnia edycja:
Do góry