reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja w przyszłym miesiącu 34 :D Rocznik 86 króluje :D

Przez tą menopauzę czuję się o wiele starsza niż jestem, jeszcze się nie dogadałam z HTZ tak zupełnie do końca. Ale przynajmniej wracam do żywych :)

Mój małż w tym roku skończy 38 :)

@judytka777 - to w podobnym wieku - tyle że ja 22 i 24 :) Też bym trzecie chciała :D Ale zdrowie nie pozwoliło przed operacją a teraz... cóż :) Może rzeczywiście adoptujemy - bo moje dziewczyny same twierdzą że chciały by młodszą siostrę :)

Wszystkie jesteśmy młode i już!
U mnie szaleństwo, dopadła nas z mężem jelitówka, a punktem wyjścia była chyba babcia, która wpadła na urodziny syna. Choć to nigdy nie wiadomo. Mały zdrowy i oby tak pozostało. Dobry moment na wystartowanie z dietą i wreszcie zrzucenie nadbagażu :p

reklama
Wchodzę sobie na forum a tu taki fajny wątek na tapecie[emoji16][emoji16]
Witajcie dziewczyny, poczytam sobie was trochę, i czasem wtrące swoje 5gr, jak pozwolicie? Ja tez w domku z dziećmi, chwilowo mąz mi pomaga ale zaraz zostane sama z moja ekipa.

Ostatnia edycja:
Do góry