ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Gratulacje z okazji roczku Boże kiedy moje były takie małe Tul ile możesz, bo 45 kg na kolanach już nie jest tak wygodneMy jesteśmy po urodzinach. Roczek za nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje z okazji roczku Boże kiedy moje były takie małe Tul ile możesz, bo 45 kg na kolanach już nie jest tak wygodneMy jesteśmy po urodzinach. Roczek za nami
Na dole się przebiły , teraz czekamy jeszcze na jedną jedynkę na górze bo też już doskwiera więc oby było lepiej ale i tak już w nocy lepiej śpi więc poprawa jest wszystkiego najlepszego dla maluszkaZęby się przebiły? Mama złapała oddech?
Ojej już ? ile synek ma lat ?U jednych się przebijają, a u nas dwa dni temu wypadła pierwsza górna mleczna jedynka[emoji38]ale synek nie chce oddać wrozce zebuszce.
Ooo widzę znajomą twarz to się odezwę, a co [emoji6]O widzę ze wątek powoli wraca do żywych, witajcie
Oo ile ma synek lat? [emoji846]U jednych się przebijają, a u nas dwa dni temu wypadła pierwsza górna mleczna jedynka[emoji38]ale synek nie chce oddać wrozce zebuszce.
U nas podobny etap tylko że zamiast górnych jedynek (dolne już są) to dwójki górne próbują się przebić [emoji6]Na dole się przebiły , teraz czekamy jeszcze na jedną jedynkę na górze bo też już doskwiera więc oby było lepiej [emoji6]ale i tak już w nocy lepiej śpi więc poprawa jest wszystkiego najlepszego dla maluszka [emoji3059]
W tym roku skończy 8 lat.Ojej już ? ile synek ma lat ?
Witaj @Liza [emoji8]O widzę ze wątek powoli wraca do żywych, witajcie
A u nas ok, był czas że chodziłam do pracy, a teraz urodziłam synka więc znów w domku posiedzę troszkę bo żłobka nie przewiduje, chyba że by nas finansowo cisnęło hehehe, a tak to ok, dzieci rosną, a u Was co tam?Ooo widzę znajomą twarz to się odezwę, a co [emoji6]
Jak tam u was? [emoji846]Oo ile ma synek lat? [emoji846]U nas podobny etap tylko że zamiast górnych jedynek (dolne już są) to dwójki górne próbują się przebić [emoji6]