reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiesz ja nie pamietam jaka byla punktacja, wypelnialam w systemie i wyskoczylo ze Bartek mial 11 pkt. Mial w chwile skladania podania skonczone 2,5 roku. Ł pracuje a ja robie drugi kierunek (ktory jednak rzucam) ale oficjalnie nadal studuje wiec to byl kolejny i tyle a i zapisany na wiecej niz 5 godzin bo od 8 do 17. Miejsc bylo 50, nie wiem ile na rezerwowej bo listy nie bylo gdy chodzilam potwierdzic, dowiedzialam sie przez tel. Teraz zostanie mi pojsc do pracy:-p

reklama
U nas w miescie jest ogolny system dla wszytskich przedszkoli i tylko tak da sie zlozyc, trzeba wypelnic w necie wniosek wydrukowac i zaniesc do przedszkola pierwszego wyboru a jesli ktos nie ma neta bierze podanie w przedszkolu, wypelnia i panie wpisuja wszytsko w systemie. Pozniej jest jakas rada dla calego miasta i przydziela dzieci do placowek, dyrektorzy raczej nie maja na to wplywu.:tak:
w systemie zaznacza sie 3 placowki od tej najbardzej porzadanej

Ostatnia edycja:
Dokladnie przez to kazdy ma szanse na przedszkole, u nas panstwowych jest 9 jesli sie nie myle, 3 prywatne i 3 zlobki.
Moze wam sie uda;-)

Witam się i ja;)
U nas pogoda niby ciepło ale jakoś tak niepewnie;)
Ide do pracy na 2 zmiane wr ale jutro niedziela wolna;)Wiec planujemy wycieczkę rowerową;)gDYBY KTÓRAŚ Z wAS CHCIAŁABY SPRZEDAĆ PRZYCZEPKE DO ROWERU JESTEM bardzo ZAINTERESOWANA!

Wy o przedszolavh a ja malego musze na gwalt do szkoly zapisac. Bo dopjero skojarzylam ze my sie przeciez przeprowadzamy! Wiec 200km musze jechac w srode. Hehhhh

No a dzisiaj pierwszy, wiosenny grill ;)
Amaliee to gdzie teraz będziesz mieszkać??
Jak jest u Was z rezerwacjami sali na komunie??Nie uwierzycie ale ja Gai juz zarezerwowałam na 2019 bo nie ma miejsc, jakaś paranoja;(

reklama
Lena - sama bym chętnie kupiła taką przyczepkę ;-)

Amaliee - nawet nie wiesz jak ci zazdraszam ;-) nie dość że nad może to jeszcze od teściów daleko ;-)

przerażacie mnie tymi komuniami :-( no ale ja syna nawet nie chrzciłam więc póki co to mnie nie dotyczy, a imprezy pewnie i tak bym nie robiła ...

ale dziś ponuro i szaro, na dworze chyba dziś tylko 6 stopni będzie ... brrrr :baffled: zbieram się z Natanem na Skaczące Nutki

Do góry