reklama
kasia-matiy
Fanka BB :)
Dzięki Lena :-) też mieliśmy iść na ten rajd ale po 1. zapomnieliśmy ;-) a po 2. to i tak było za gorąco
P.S. w dalszej części korytarza jest też kawałek mojej poprzedniej wystawy o bociankach :-) a aktualnie pracuję nad obrazem dla mamy (młyn wodny w górach)
P.S. w dalszej części korytarza jest też kawałek mojej poprzedniej wystawy o bociankach :-) a aktualnie pracuję nad obrazem dla mamy (młyn wodny w górach)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wiesz co moze i dobrze że nie szliście ponieważ w,ózkiem w niektórych miejscach nie było szans na przejazd!Ale mimo upału było rewelacyjnie, fajna ekipa wiec i fajny rajdDzięki Lena :-) też mieliśmy iść na ten rajd ale po 1. zapomnieliśmy ;-) a po 2. to i tak było za gorąco
kasia-matiy
kurczę Nataniel zasuwał pod Śnieżkę i w sumie mało co go nosiliśmy to co tam dla niego taki kawałek ;-) a poza tym wózek terenowy i przede wszystkim terenowy tatuś ;-) ale i tak byśmy nie poszli w taki upał ;-)
P.S. właśnie wypełniłam ankietę dotyczącą planowania płci wg chińskiego kalendarza płci i byłam zszokowana, u mnie akurat się sprawdziło a u was? bardzo mnie to ciekawi :-)
P.S. właśnie wypełniłam ankietę dotyczącą planowania płci wg chińskiego kalendarza płci i byłam zszokowana, u mnie akurat się sprawdziło a u was? bardzo mnie to ciekawi :-)
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
u mnie się sprawdziło i u moich znajomych oraz rodzinki teżkurczę Nataniel zasuwał pod Śnieżkę i w sumie mało co go nosiliśmy to co tam dla niego taki kawałek ;-) a poza tym wózek terenowy i przede wszystkim terenowy tatuś ;-) ale i tak byśmy nie poszli w taki upał ;-)
kasia-matiy
a nie wiesz przypadkiem czy to można stosować także odnośnie tatusiów? bo chyba najlepszy efekt byłby wtedy gdy się połączy wynik mamusi i tatusia :-)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Witam, nie mam pojęcia o czym piszecie...... co za metoda??
kasia-matiy
metoda planowania płci wg chińskiego kalendarza płci :-) kliknij Kalendarz chiński płeć dziecka i daj znać czy w twoim przypadku się sprawdziło ;-)
P.S. tak się tylko zastanawiam bo dostałam info że należy podać swój wiek wg kalendarza księżycowego :-( ale z tego co widzę różnice chyba polegają tylko na osobach urodzonych w styczniu lub lutym
P.S. tak się tylko zastanawiam bo dostałam info że należy podać swój wiek wg kalendarza księżycowego :-( ale z tego co widzę różnice chyba polegają tylko na osobach urodzonych w styczniu lub lutym
reklama
aguska2017
hehehe a u mnie wyszło że chłopakno i mam chłopaka
Ja pracuję więc mnie mało na forum z resztą nie mam na nic czasu ale coś za coś;-)
Upały znowu nadciągają ja uwielbiam gorąco ale do 30 stopni bo powyżej to zdycham jak większość
Mały łobuzuje urwis jest z niego okropny ale uwielbiam jak przychodzi do mnie i sam z siebie mówi Kocham cię
Ja pracuję więc mnie mało na forum z resztą nie mam na nic czasu ale coś za coś;-)
Upały znowu nadciągają ja uwielbiam gorąco ale do 30 stopni bo powyżej to zdycham jak większość
Mały łobuzuje urwis jest z niego okropny ale uwielbiam jak przychodzi do mnie i sam z siebie mówi Kocham cię
Podziel się: