reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiu byłam w sobotę w Centrum poniewąz prowadzilam rajd trasą kolejki wąskotorowej i wiesz co zakochałam sie w Twoich obrazach!!!!!!1PRZEPIĘKNE, CUDOWNE WRĘCZ FANTASTYCZNE!:-):-):-):-)

reklama
Dzięki Lena :-) też mieliśmy iść na ten rajd ale po 1. zapomnieliśmy ;-) a po 2. to i tak było za gorąco

P.S. w dalszej części korytarza jest też kawałek mojej poprzedniej wystawy o bociankach :-) a aktualnie pracuję nad obrazem dla mamy (młyn wodny w górach)

Dzięki Lena :-) też mieliśmy iść na ten rajd ale po 1. zapomnieliśmy ;-) a po 2. to i tak było za gorąco

P.S. w dalszej części korytarza jest też kawałek mojej poprzedniej wystawy o bociankach :-) a aktualnie pracuję nad obrazem dla mamy (młyn wodny w górach)
Wiesz co moze i dobrze że nie szliście ponieważ w,ózkiem w niektórych miejscach nie było szans na przejazd!Ale mimo upału było rewelacyjnie, fajna ekipa wiec i fajny rajd;)

kurczę Nataniel zasuwał pod Śnieżkę i w sumie mało co go nosiliśmy to co tam dla niego taki kawałek ;-) a poza tym wózek terenowy i przede wszystkim terenowy tatuś ;-) ale i tak byśmy nie poszli w taki upał ;-)

P.S. właśnie wypełniłam ankietę dotyczącą planowania płci wg chińskiego kalendarza płci i byłam zszokowana, u mnie akurat się sprawdziło a u was? bardzo mnie to ciekawi :-)

Ostatnia edycja:
kurczę Nataniel zasuwał pod Śnieżkę i w sumie mało co go nosiliśmy to co tam dla niego taki kawałek ;-) a poza tym wózek terenowy i przede wszystkim terenowy tatuś ;-) ale i tak byśmy nie poszli w taki upał ;-)

P.S. właśnie wypełniłam ankietę dotyczącą planowania płci wg chińskiego kalendarza płci i byłam zszokowana, u mnie akurat się sprawdziło a u was? bardzo mnie to ciekawi :-)
u mnie się sprawdziło i u moich znajomych oraz rodzinki też;)

metoda planowania płci wg chińskiego kalendarza płci :-) kliknij Kalendarz chiński płeć dziecka i daj znać czy w twoim przypadku się sprawdziło ;-)

P.S. tak się tylko zastanawiam bo dostałam info że należy podać swój wiek wg kalendarza księżycowego :-( ale z tego co widzę różnice chyba polegają tylko na osobach urodzonych w styczniu lub lutym

reklama
hehehe a u mnie wyszło że chłopak:-D:-D:-Dno i mam chłopaka:-D:-D:-D
Ja pracuję więc mnie mało na forum z resztą nie mam na nic czasu ale coś za coś;-)
Upały znowu nadciągają ja uwielbiam gorąco ale do 30 stopni bo powyżej to zdycham jak większość:dry:
Mały łobuzuje urwis jest z niego okropny ale uwielbiam jak przychodzi do mnie i sam z siebie mówi Kocham cię:-D

Do góry