kasia-matiy
Fanka BB :)
super Amaliee, tak to już jest z naszą służbą zdrowia oraz innymi instytucjami, że mają nadzieję że ktoś się nie odwoła i problem z głowy ...i 90% Polaków się nie odwołuje i na tym wygrywają niestety, bo człowiek się nie umie bronić i nie zna swoich praw, a oni to wykorzystują :-( przykre, dobrze że wam się udało :-)
Lena - czemu nie było was?
Dziś dopisuję co następuje ;-)
Po 1. dziś bardzo wyjątkowa okazja, bo 7. rocznica naszego związku :-) ale zleciało, kto by pomyślał ... mam nadzieję że będzie miło, winko już jest ;-)
Po 2. udało mi się wygrać codzienny konkurs na idealne wakacyjne śniadanie ;-) przyznam szczerze, że bardzo miło zostać w czymś wyróżnionym, w nagrodą będzie śliczny kubeczek :-) mała rzecz, a cieszy ...
Pozdrawiam was wakacyjnie chociaż widzę, że wszystkich gdzieś wywiało ;-)
Lena - czemu nie było was?
Dziś dopisuję co następuje ;-)
Po 1. dziś bardzo wyjątkowa okazja, bo 7. rocznica naszego związku :-) ale zleciało, kto by pomyślał ... mam nadzieję że będzie miło, winko już jest ;-)
Po 2. udało mi się wygrać codzienny konkurs na idealne wakacyjne śniadanie ;-) przyznam szczerze, że bardzo miło zostać w czymś wyróżnionym, w nagrodą będzie śliczny kubeczek :-) mała rzecz, a cieszy ...
Pozdrawiam was wakacyjnie chociaż widzę, że wszystkich gdzieś wywiało ;-)
Ostatnia edycja: