reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam porannie z kawą jak kiedyś:-)
u mnie w nocy troche popadało ale i tak mam już 21 stopni
małego zaraz budzę do przedszkola
dziś mam troche latania przed pracą.
miłego dnia wam życzę

hej, pamietacie mnie ??

wroooociiilam :D

na poczatku lipca bylam z chlopakami w toruniu, na turnusie.Chlopcy zachwyceni.. pozwiedzalismy,chlopcy oblegali mcDonalds.Ale i tak hitem byla kąpiel w fontannie :D

w listopadzie znowu jedziemy.. tylko ze wtedy darujemy sobie tą fontanne ;/

A po za tym upały. Chlopaki do domu zaganiani na posilek.. i do spania. Sama wypedzam bo by w siedzenie przed tv wrosli.

Mielismy na mazry jechac ( do tescow ).ale jakos te plany sie odsuwają bo zawsze coś.. a tym bardziej Ł siostra wychodzi za mąż 31-go wiec w sumie to pojedziemy :)
Przez Ł prace nie moge sie zmobilizowac do jakiegoś wyjazdu z dziecmi.. niby są autobusy, pociągi..ale samochodem szybciej i wygodniej.

dziś chyba do mamy jade. przyjechala moja 5 letnia siostra. :D Oskar od wczoraj jak w skowronkach chodzi..

Witajcie a ja mam wolne jade z Gają do ortopedy, dalej walczę z nóżkami oczywiście lekarze nic nie widzą!Renata to jaka różnica między Tobą a siostrą chyba ogromna???

no proszę jaki tu ruch ;-) wakacje się chyba kończą :tak:

upały dają nam we znaki, normalnie czuję że się duszę, najgorzej że w nocy wcale nie chłodniej :-(

wrócę jeszcze na chwilę do tego kalendarza chińskiego, bo podobno tam trzeba wszystko mierzyć wg kalendarza księżycowego, lat chińskich, miesięcy księżycowych i jeszcze dodać rok bo u chińczyków jak dziecko się urodzi to już ma roczek ;-) i odechciało mi się tego liczenia :-D

z nowości dodam, że szukam pracy jako niania ;-) może się uda ...

Witajcie a ja mam wolne jade z Gają do ortopedy, dalej walczę z nóżkami oczywiście lekarze nic nie widzą!Renata to jaka różnica między Tobą a siostrą chyba ogromna???

he.. no ogromna :) Wiktoria jest moją siostrą ale cioteczną :) Moja mama miala 20 lat mlodszego brata.

Ł dziś mlodą przywiozł do nas. Najpierw byla ulewa.. wiec O z W biegali po kaluzach :D A POTEM ZMYWALI BRUD Z SIEBIE W BASENIE. Woda w tym basenie to jak z kaluzy ;/ a oni chcieli glowy myc. bleeee..

matko po tym deszczu nadal duszno. nc nie czuc ze lało ;/

Witam. Kawusia zrobiona, dziś u nas ma być 37 nie mam pojęcia jak to przetrwamy....
Dziś popołudniu syn jeszcze do dentysty:szok: ciekawe czy da rade.

lenaDTR
jak u ortopedy??

RenataT
wode sobie wyobrażam ale dla dzieciaków to najfajniejsze co z tego ze brudna....

kasia
powodzenia w poszukiwaniach pracy

Mówie wieczorem do syna że wykąpać się trzeba.
SZ: mamo ja nie chce
Ja Szymon zobacz jaki brudny jesteś, nie wpuszczę cię do łózka na podłodze będziesz spał.
Sz niee pójde do Ciebie.
ja Szymon umyj się
Sz a po co jutro i tak się ubrudzę zobaczysz...
No i z wielkim fochem ale się umył ale musiał postraszyć ze juto to się tez ubrudzi, szantażysta mały.

reklama
Do góry