reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam kochane :-)

W końcu wraca do nas pogoda słoneczna i wyższe temperaturki :-)

Mam takie pytanko do was. Może któraś zna jakiś pensjonat w górach (najlepiej Karpacz, okolice) gdzie można by pojechać? Planujemy taki wyjazd z dzieciaczkami na 2-3 dni. Chodzi nam o to żeby było jak najtaniej no ale żeby można było z dzieciaczkami jednak ;-). Pozdrawiam.

Witam kochane :-)

W końcu wraca do nas pogoda słoneczna i wyższe temperaturki :-)

Mam takie pytanko do was. Może któraś zna jakiś pensjonat w górach (najlepiej Karpacz, okolice) gdzie można by pojechać? Planujemy taki wyjazd z dzieciaczkami na 2-3 dni. Chodzi nam o to żeby było jak najtaniej no ale żeby można było z dzieciaczkami jednak ;-). Pozdrawiam.
Kasia Willa Janeczka polecam:)MY byliśmy i było super:)Teraz trwa konkurs z super kotem jeśli zaniesiesz mu rysunek bądź list to dostaniesz kartę turysty i tam naprawdę są mega zniżki:)
A czy jest tutaj ktoś z Gdańska bądź okolic??

Kasia Willa Janeczka polecam:)MY byliśmy i było super:)Teraz trwa konkurs z super kotem jeśli zaniesiesz mu rysunek bądź list to dostaniesz kartę turysty i tam naprawdę są mega zniżki:)
A czy jest tutaj ktoś z Gdańska bądź okolic??

Dzięki wielkie. A możesz mi jeszcze napisać ile płaciliście za pokój/osobę? Chcemy wyjechać tak chociaż na 2 dni ale z kasą oczywiście krucho jak zawsze :-(

A te zniżki od Kota to czego dotyczą? W ogóle nie słyszałam o tej akcji :baffled: i nie wiem gdzie to zanieść? I jaki ma być temat rysunku i czy to musi być rysunek dziecka? Bo Nataniel umie rysować tylko samochody a starszy to w ogóle nic nie rysuje .... ;-)

dobryyyyyyyyyyyyyyy
Witam się już z Gliwic
biggrin.gif

W pokoju jeszcze trzeba troche poremontować jedną ściane i mebli za bardzo nie mam ale spoko, damy rade. Miejsca mam tyle, że mnie nogi bola po chodzeniu po domu
p.gif

Wieeeeelka kuchnia. Lolo juz na dworze
wink2.gif

Część rzeczy jeszcze w kartonach ale najwazniejsze już wypakowane. Będzie kasa, bedą meble to sie wypakuje
wink2.gif
Ważne, że dzieci szczęsliwe.
Okolica piękna, komarów tabuny
wink2.gif

dobryyyyyyyyyyyyyyy
Witam się już z Gliwic
biggrin.gif

W pokoju jeszcze trzeba troche poremontować jedną ściane i mebli za bardzo nie mam ale spoko, damy rade. Miejsca mam tyle, że mnie nogi bola po chodzeniu po domu
p.gif

Wieeeeelka kuchnia. Lolo juz na dworze
wink2.gif

Część rzeczy jeszcze w kartonach ale najwazniejsze już wypakowane. Będzie kasa, bedą meble to sie wypakuje
wink2.gif
Ważne, że dzieci szczęsliwe.
Okolica piękna, komarów tabuny
wink2.gif
Bodzinko najważniejsze, że jesteś szczęśliwa;)

Dziękuję, to będzie chyba dobry pomysł, obawiam się tylko czy podczas transportu takie cudo nie ulegnie uszkodzeniu. pozdrawiam!!

reklama
Witajcie;)U nas burzowo, a ja jutro mam urodzinki plenerowe;)Boję się żeby nie było deszczu ani burz!Mam nadzieję, że nie będzie a teraz lecę przygotować bigos, bo imprezka na 44 osoby;)

Do góry