reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mam chwile zupe z rana zrobilam, pranie tez, posprzatane mam, nawet klatke umylam. Po tym wszytskim musialam sie wykapac mam nadzieje ze bedzie ciut chlodniej. Bartek ma potowki wykapalam go w nadmanganianie potasu cieszyl sie bo woda rozowa, teraz spi;-)
Koralikowa, nasza lipcowka jest w ciazy i czasami patrze co u niej w ten sposob trafilam na Ciebie:-D

reklama
Ja siedzę w domu opiekując się moim ośmiomiesięcznym synkiem.Trzy letnia córka chodzi do żłobka.Mój mąż wiezie ją do żłobka i przyjeżdża z nią z żłobka (zaczyna i kończy tak samo prace jak Tamarka siedzenie w żłobku)Wtedy ja gotuje obiad i sprzątam kiedy Darek się obudzi to daje mu różne kleiki by zjadł.Dlatego że nie jest przyzwyczajony do ich jedzenia ale mu smakują spędzam z nim pół godziny.Potem jest zmęczony i idzie spać.Wtedy mam czas dla siebie a mąż nie marudzi.Ja nawet nie wiem czy kiedykolwiek się pokłóciliśmy jako para,narzeczeństwo i małżeństwo :blink:

Koralikowa gratulacje :-) 14-nasty tydzień, no to późno się dowiedzieliście, czy ta specjalnie zwlekałaś z ogłoszeniem ? ;-) już normalnie nie pamiętam jak to było :-D

Aniusia wy jesteście razem ile? jeszcze macie czas na kłótnie ;-) chociaż oczywiście każdy jest inny i zdarzają się wyjątki, chociaż ponoć 7 rok najbardziej krytyczny jest ;-) czyli tak jak u nas ;-P

Ostatnia edycja:
Witajcie czy u Was też taka wstrętna pogoda???brrr aż nosa nie chce się wychylić:)
Kasia przepiękny kotek:)Życzymy zdrówka;)My za to świętujemy dzisiaj 3 latka;):-D:-D:-D:-D

hej

lena najlepszego dla gaji:)))

kasiu nie,,poprostu nie chcialam mowic wam wczesniej zeby nie zapeszac...teraz wam tu powiedzialam,a wiedzialam od samego poczatku,,cyzli braku @...

amaliee no to grunt ze nie bedxiesz miala niechcianego goscia...juz niedlugo co..kurde czas leci ze szok,ja zaraz wakacje mam...echh

hej

lena najlepszego dla gaji:)))

kasiu nie,,poprostu nie chcialam mowic wam wczesniej zeby nie zapeszac...teraz wam tu powiedzialam,a wiedzialam od samego poczatku,,cyzli braku @...

amaliee no to grunt ze nie bedxiesz miala niechcianego goscia...juz niedlugo co..kurde czas leci ze szok,ja zaraz wakacje mam...echh
Dziękuję a Ty jak się czujesz??

reklama
Witam serdecznie! Jestem mamą trójeczki,dwóch dziewczynek i chłopca. Mam pewien "kłopot", może Wy mi podpowiecie co zrobić. Moje smerfy niedługo będą miały urodziny, więc muszę zrobić 3 torty, ale do tego przydały by się jeszcze jakieś ciasta, więc byłoby tego za dużo więc pomyślałam żeby przerobić zwykłe ciasta na torty, tzn udekorować we właściwy sposób. Tylko nie mam pomysłu jak. Zwłaszcza że moje skarby życzą sobie tort z kucykami/kucykiem (z bajki My little pony) i chłopcem o imieniu Diego (z bajki Dalej Diego) a trzeci na roczek. Może coś podpowiecie?

Do góry