reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
Wpadam się przywitać.
Wpadam raz na jakiś czas zobaczyć co tam u Was :-).
Aguska, jak jest pogoda to zawsze wywiewa :-D co roku to samo.
Justa, jak zawsze w krzakach :-D:-D
Kasia-matiy, zdrówka dla syna!
Ameliee, ale Ci sąsiedzi nockę urozmaicili :-D, współczuję.
Asiulka, zdrówko kochana! Oby wszystko szybko przeszło i byś mogła wrócić do pracy.
Ja brykam brać się za obiad :-). Cały dzień dziś tyłkiem siedzę, pogoda brzydka, po południu do teścia na imieniny lecimy. Od jutra za naukę się biorę, bo weekend ostatnie egzaminy na uczelni. W niedzielę po egzaminach wypad na wakacje :-).
Żyć nie umierać :-p.
Dudek mój coś dziś ospały chodzi, myślałam już że coś mu dolega jednak na szczęście nie :-).
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Ok, rozwiązałam problemy z przesyłem (okazało się że mam uszkodzony jeden z portów USB) więc załączam fotki Natanielka w stroju kotka :-) dodam oczywiście że tych kategorii było bardzo dużo więc i pierwszych miejsc też było dużo ;-) ... ale moim zdaniem w konkursach dla dzieciaków powinny być tylko nagrody a nie dzielenie na pierwsze czy kolejne miejsca

Zdjęcie0486.jpgZdjęcie0488.jpgZdjęcie0493.jpgZdjęcie0501.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0486.jpg
    Zdjęcie0486.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0488.jpg
    Zdjęcie0488.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0493.jpg
    Zdjęcie0493.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0501.jpg
    Zdjęcie0501.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 48
Fanta ;-):-D W cieniu, pod listkami.... w ten upał ... ;-)
Powodzenia na egzaminach ! No i szalej kochana na urlopie !;-)

kasia-matiy tak jak piszesz, między dziećmi nie powinno być rywalizacji. :tak: To raczej głupia rywalizacja między rodzicami.:dry:
Bardzo, bardzo ślicznego masz kociaka. :-)
Aguś i u mnie straszny skwar. :tak: Do tego basen nam zamknęli, nie ma się gdzie ochłodzić.:dry:
Amaliee i co z tymi sasiadami? Doszłaś już kto z kim i dlaczego? :-D
Asiulka byłaś już w tym roku w Brodach? Jak woda? Można zażywać kąpieli? Dzieciaki ciągną do Iłży na zamek i na lody, ale czasu nie ma na razie by jechać.

Hej laski.

Upał,upał,upał :-)

Dziś miałam u Emilka w szkole zakończenie roku.
Takie nieoficjalne,bo Pani nasza jedzie na rehabilitację,
i tak wyszło.
Dostaliśmy świadectwo,dyplomy,i super kronikę na pamiątkę,
ze zdjęciami i filmikami z całego roku szkolnego.
Emil dostał otwartą drogę do pierwszej klasy,
ale my zostawiamy go w zerówce.

Justa,my nie jeździmy na Brody,
za daleko mi,tymbardziej że mam dwa zalewy u nas pod nosem.

A Wy daleko macie na brody ?

Dziewuszki kochane.
Mam prośbę,czy mogłabym Was prosić o pomoc,
chodzi mi o głosy.
Mojej znajomej córka stara się o europejski staż w Brukseli ,
i trzeba glosować na facebooku.
będę bardzo wdzięczna.

SYLWIA NOWAK

https://apps.facebook.com/eurostaz-app/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0

Ja bliżej Brody mam.;-) Ale tam zawsze chmara ludzi. :dry: Nad Zalew (y) też jeździmy, ale wtedy to zwykle wyjeżdżamy dość wcześnie z całodzienną wałówką.
W zeszłym roku glównie jeździliśmy pod Białobrzegi , nad Pilicę. Tam łąka, cisza, spokój...Po trawce , pod lasem biegają koniki, można kajakiem na spływ popłynąć. Fajnie.:tak:

Witajcie, czytam na biezaco ale lenia mam i sie nie odzywalam:zawstydzona/y:od 2 tyg Bartek zaczal przesypiac noce, dzis wstal o 7.30;-)
Koralikowa
gratulacje;-)juz jakis czas temu widzialam ze piszesz na grudniowkach:-p

reklama
heja

asiulka dzieki
a
nula sledzisz mnie.nunu:-D....

Ja z ranca sobie nogi poopalałam,,znowu sauna,,moj wybył,ale to nic npowego...nie odcial pepowiny hmmm/...

Teraz jakis obiadek,,ale nie wiem co....a mam chec na fryty,heee
Mam chrzesniaka siory tez,wiec hclopcy sie bawia i kloca zarazem...

kasiu super synek kotek:))))

Do góry