Piękna suknia
Ameliee, bardzo podobają mi się w sukniach odkryte ramiona :-)
Ekomama powiem szczerze, pierwszy raz w życiu słyszę aby ktokolwiek zaraził się gronkowcem poprzez lody, coś się chyba pomyliło tej twojej lekarce, popieram w tej kwestii Ameliee. Poza tym zatrucie salmonellą to nie tylko biegunki ale także wymioty, jak np. przy "jelitówce". A większość ludzi ma już w sobie gronkowca który jest uśpiony a u niektórych się uaktywnia i wtedy pozbyć się go jest niezwykle trudno. A co do lodziarni to no cóż, nawet najlepsze czasem zawodzą
poza tym jest dopiero początek sezonu.
Byliśmy dzisiaj z Natem na pierwszej wizycie u dentysty i muszę powiedzieć że jestem z mojego synka bardzo dumna
szokiem było dla mnie to że nie wpuścili mnie do gabinetu
, takie mają zasady ... ale dentysta dał rękę Natanowi, przywitał się z nim i mój synuś poszedł z panem nawet się nie oglądając za mamą, pokazał wszystkie ząbki (co w domu graniczy z cudem) i ani razu nie zawołał "mama". To chyba jednak dobra metoda, żeby mama nie wchodziła z dzieckiem do gabinetu, bo tak to by na 100% uciekł do mnie na ręce i nic by nie wyszło z wizyty. Jestem z niego bardzo dumna i powiedziałam że w nagrodę może sobie coś kupić ... oczywiście chciał samochód
wybrał sobie fajnego machboxa w Tesco i teraz się z nim nie rozstaje
a mamusia za znalezioną stówkę kupiła dekoder, bo nam w poniedziałek wyłączają sygnał i myślałam że zostaniemy bez TV ... no ale najważniejsze że wszystkie ząbki Natek ma zdrowe i piękne, co też mnie zdziwiło bo słodycze to moje dziecko lubi ale myć już zęby to nie bardzo
Przesyłam wam kolejnego boćka
(nie wiem co zrobić żeby ta fotka była większa
)