reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguśka to chyba w tym samym czasie patrzyłyśmy na swoje suwaczki,bo ja na twój też w ten sam dzień patrzyłam i zauważyłam,że mamy rówieśników :-) Amaliee,suknia bardzo ładna,choć nie przepadam za sukniami z odkrytymi ramionami.No,ale ją masz w końcu! ;-) Co do gronkowca,taki cytat z neta: "Przyczyną zatruć gronkowcowych mogą być różne produkty spożywcze takie jak: wędliny, potrawy mięsne, sałatki, ciastka, mleko i przetwory mleczne, kremy, chałwy, lody. Te ostatnie są dość częstą przyczyną zatruć wtedy, gdy mieszanka przeznaczona do zamrożenia, nie została natychmiast schłodzona po pasteryzacji lub gdy rozmrożone lody zostały powtórnie zamrożone" Także najwyraźniej jest to możliwe. U nas przyszedł czas na pokarmy stałe dla malutkiej,wsuwa od trzech dni i idzie jej naprawdę nieźle!No,ale wiadomo,cyc jeszcze przez dłuższy okres będzie tym naj! Kasia,super bociek :-)
Edit:
W postach zdania piszę schludnie jedno pod drugim,a po wysłaniu wszystko mi się łączy i wychodzi taki miszmasz.Nie mam pojęcia dlaczego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Amalie no z tą przepaską granatową będzie ślicznie wyglądać:tak:co do ramiączek to już jak komu wygodniej ale mnie osobiście bez ramiączek bardziej się podobają:tak:wtedy biżuteria lepiej się prezentuje jakiś naszyjnik ;-) ale to już każdy ma swoje upodobania

Ekomama też sobie poczytałam w internecie i wychodzi na to że jednak można ale wtedy to jest jakieś zatrucie gronkowcem więc inna postać niż ta o której mówiłyśmy z Amaliee ... człowiek się uczy przez całe życie :-D

Justa faktycznie :-D dzięki

Ameliee z tym granatowym paskiem będzie ładnie talia wyglądała :tak: ale dziwię ci się że nie chcesz odkrytych ramion, dużo ładniej się wtedy wygląda :-D oczywiście to twoja suknia i o gustach się nie dyskutuje, ale ja osobiście mam np grube ramiona a i tak chciałabym taką suknię z odkrytymi ramionami, dla mnie to tak jakoś bardziej kobieco :happy:

I mi się oberwało...Aguśka zrozumiałam ;-) Amaliee,no tak jak opisujesz,po przerobieniu wyobrażam sobie tą suknię i już mi się bardzo podoba :-) Ale pogoda do zada,u mnie na termometrze +1.........w środku wiosny.... Jestem padnięta,jak co wieczór z resztą. Spokojnej nocki i zdrówka życzę wszystkim.

hejka :)

Amelie suknia cudna. co do ramiączek ja w swojej mialam. Bo tez wtedy mialam ogromne cycochy, mleczarnia pelną gebą ( F mial 4 m-ce jak slub bralismy i cycem go karmilam ),musilalam stanikiem to to trzymac w jednym miejscu.

chcialam sie pochwalić ze me dziecie zasowa na dwoch kolkach na rowerze
smile.gif
dumna jestem ze prawie jajko znioslam
smile.gif
wczoraj zapytany został panicz czy odkrecamy boczne kolka. Odpowiedzial ze tak.. no to dziś odkreclismy.. pierwsza proba i matce gul skakał. Bo tlumacze jak przecietnemu chlopowi a on jakby nie rozumial po polsku. no a przeciez nie usiąde na jego rower i nie pokarze mu jak ma jechac. druga proba po kilku godzinach.. F siada nA swoj rower, odycha sie noga i pedaluje. mowie do O ze ma tak samo zrobić. no odepchnął sie.. i troche podjechal. Najwiekszy problem jest z tym odepchnięciem pierwszym..i zawroceniem o 180 stopni. aaaaale to dopiero pierwszy dzien.. no pekam z dumy.. pelnych 4 lat niema a jak zaczął pedalowac to go dogonic nie moglam. a jaki on dumny.. ze jezdzi jak dorosly.

w piątek moj pierworodny 8 lat skonczyl.Jakis taki bardziej dorosly mi sie wydaje.. powazniejszy..

Hej

Napisze tyle,ze wtedy w piatek od 18 do 22.30 przespalam bol glowy.
Kasia woda,hm nie slyszalam,nast razem wyprobuje.
Amalie cudna suknia.

Dobranoc,jestem wykonczona po wekendzie.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry