E
EKOMAMA
Gość
Aguśka to chyba w tym samym czasie patrzyłyśmy na swoje suwaczki,bo ja na twój też w ten sam dzień patrzyłam i zauważyłam,że mamy rówieśników :-) Amaliee,suknia bardzo ładna,choć nie przepadam za sukniami z odkrytymi ramionami.No,ale ją masz w końcu! ;-) Co do gronkowca,taki cytat z neta: "Przyczyną zatruć gronkowcowych mogą być różne produkty spożywcze takie jak: wędliny, potrawy mięsne, sałatki, ciastka, mleko i przetwory mleczne, kremy, chałwy, lody. Te ostatnie są dość częstą przyczyną zatruć wtedy, gdy mieszanka przeznaczona do zamrożenia, nie została natychmiast schłodzona po pasteryzacji lub gdy rozmrożone lody zostały powtórnie zamrożone" Także najwyraźniej jest to możliwe. U nas przyszedł czas na pokarmy stałe dla malutkiej,wsuwa od trzech dni i idzie jej naprawdę nieźle!No,ale wiadomo,cyc jeszcze przez dłuższy okres będzie tym naj! Kasia,super bociek :-)
Edit:
W postach zdania piszę schludnie jedno pod drugim,a po wysłaniu wszystko mi się łączy i wychodzi taki miszmasz.Nie mam pojęcia dlaczego.
Edit:
W postach zdania piszę schludnie jedno pod drugim,a po wysłaniu wszystko mi się łączy i wychodzi taki miszmasz.Nie mam pojęcia dlaczego.
Ostatnio edytowane przez moderatora: