reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello po weekendzie.
U nas śliczna pogoda,
wiaterek troszkę jest,ale ujdzie.
Wczoraj też było ładnie,
Maciek urzędował cały dzień u moich rodziców,
a my po obiedzie wybraliśmy się,
na spacer do lasu i nad zalew.
Emil rozpoczął sezon rowerowy.
Spacerowaliśmy tak ok.3 godzinki,
wróciliśmy po 18,
a Emilek był tak padnięty że po 19 już smacznie sobie spał.

Dziś zabrałam się za porządeczek z ciuchami,
poodkładałam co za małe,uzbierało się znowu trochę tego.

Emil był dziś w SCK na teatrzyku,:Kopciuszek"
wrócił bardzo zadowolony.
Teraz chłopcy odrabiają lekcje,
jak tylko skończą zmykamy na dworek.
Maciuś ma o 18.30 zbiórkę w kościele,bo przygotowuje się
do pasowania,na ministranta.

Ja od dziś zaczynam nocki,
Jak również przechodzę już na normalną umowę.
biggrin.gif

Miłego dnia laski

reklama
aguska2017 -faktycznie jak się słonecznie i ciepło zrobiło to jakoś tak się nie ma czasu na siedzenie przed komputerem.

Moja Olka to już w ogóle całymi dniami w ogródku siedzi i ciężko ją do domu przyprowadzić.

As 76 -ech, te wirusy. Powodzenia Wam :)

Ja siedzę na uczelni, mam przerwę między zajęciami to nadrabiam zaległości :)

Witam popołudniowo w ten śliczny dzionek :-)

Chciałam się wam pochwalić bardzo udanym weekendem. W sobotę mieliśmy z "przyszłym" (forma użyta nieprzypadkowo :-D) długą rozmowę (do 4.00 nad ranem :-D) i się zgodził na ten mój pomysł z terapią, co więcej uważa że to bardzo dobry pomysł :-). W ogóle jak przyszedł to położył się obok mnie i sam zaczął rozmowę, w bardzo fajny sposób, ogólnie przeprosił mnie za to że się czasem tak zachowywał niefajnie, że bardzo mnie kocha itd... spędziliśmy bardzo miłą rodzinną niedzielę, już dawno nie było tak fajnie :tak: ... jestem taka szczęśliwa że wszystkie inne problemy są gdzieś daleko z tyłu, ale i jest wiara że razem damy radę :happy2:

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło :happy2:

reklama
Hejka dziewczynki :)

Kasia super ze rozmowa pomogla choc troszke.

Oskar gorączkuje. w nocy go potelepalo, dzis rano tez. do p-la nie poszedł, jutro kontrol u uszologa. a potem z F do ppp. wykonczona bede. w czwartek chyba bede spala do poludnia. o ile te potwory pozwola, bo mają wolne. tzn F ma wolne..

glowa mi boli. zmagalam sie z chwastami i suchą trawą. wiatr taki wieje ze malo co mi glowy nie urwalo ;/

Do góry