reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem mamą 14 miesięcznej Wici, zaszłam w ciążę jak miałam 16 lat, uczę się w zaocznym LO, próbuję zarabiać w domu, robię ozdoby, szkatułki itp., ale ciężko idzie.. nie wiem, co jeszcze..

Hej!
Wpadam się przywitać. Chłopaki moje od rana wariują, a ja mam czas dla siebie.
Wczoraj po chorobie byliśmy na "rowerku" mały zadowolony ale i tak spać po południu nie chciał. Dziś też zapowiada się piękna pogoda, więc będziemy korzystać. Zastanawiam się nad grillem :-)
Asiulka, to nie idź :-D:-D zostań z nami. Pracę olej :-p;-).
Dominisia, witaj!
Ameliee, zajrzę z pewnością :tak:
Aguska, jak Bartuś?
Zajrzę jak tylko znajdę chwilkę. Miłego dnia!

fanta nadal kaszle ale zaraz z nim wychodzę bo u nas 20 stopni:-)korzystaj póki możesz i grilluj:-D;-)
Ja zaraz mykam z młodym na spacer później zajrze

udanego spacerku! Prawdopodobnie jutro na grilla pojedziemy, bo dziś mam stresa i muszę pewną rzecz załatwić. Kompletnie nie mam głowy do niczego, od rana na uspokajaczach jadę :dry:. Potem dam Ci znać co i jak.
Buziaki dla Bartusia :*

Ale dziś pięknie. :-) Po zimie od razu lato. :-p
Dominisia123 witaj! Link w twojej sygnaturce, to link do bloga? Profilu FB? Bo jak klikam to mnie przekierowuje na stronę suwaczków z BB.
Aga udanego spacerku.
:-) My już po. Za obiad się wzięłam. Pasztet drobiowy zaraz będę robić.
Fanta powodzenia !

Niedawno wróciliśmy z młodym ze spacerku,i z zakupów.
Zaszliśmy do carefura,a tam mi kuzyn mówi,
ciotka było przyjść wczoraj,jakie były promocje na herbatki,
np.Lipton 100 szt.,teatley 100 szt,saga 200 szt,liptonki owocowe te po 25 szt,
były po
......99 gr..
Opitoliłam go że nie dał mi znać,dziś udało mu się znaleźć jeszcze jedną sagę na najwyższej półce 200szt.za 99 gr,
to sobie wzięłam.
Ale najlepsze jest to ,że ja wczoraj byłam w carefurze,i oczywiście nic nie widziała,
a że jego nie było na sklepie,
to nie miał mi kto palcem pokazać hahaha
:-D:-D.
Wpadłam tylko,wzięłam co niałam wziąć,i do domu biegiem.:wściekła/y:

Asiulka, to nie idź :-D:-D zostań z nami. Pracę olej :-p;-).

Kochana z miłą chęcią,ale nie da rady,
od poniedziałku przechodzę na normalną umowę,
i sama wiesz mogliby to źle odebrać.
Chociaż mam urlop,mogłabym wziąć UŻ:-p

Dominisia hejo :) czuj sie tu jak u siebie i opowiedz cos o sobie :) witamy Cie serdecznie!!

U nas naprawde cieplo! Musiałam odstawic botki na rzecz adidasów. I plaszczyk wiossenny w domu zostawic. CIEPEŁKO!!n W koncu :)

Rowerek nam sie wczoraj zepsul:/ tzn boczne kołka popekaly. Dali jakas cienka blaszke, gdzie wiadomo ze to ma utrzymac dziecko :| no kpina!
Z tymi kółkami tak właśnie jest .Miałam to samo jak Kubuś uczył się jeździć na takim .
Dziecko przeciąża te kółeczka bo pochyla się na boki podczas jazdy i dlatego one nie wytrzymują .
Dlatego Karola nie będzie miała takiego rowerku i problem z głowy ;-):-):-)

Młodziutka byłas :) ale dajesz sobie rade a to najważniejsze :)

Polece wam ksiazeczke dla waszych maluchów :D
Mój zeszyt. Maluchy 3-4 lata (Praca zbiorowa) | naszerecenzje

Ksiązeczka super :) plus królik zalicza medialny debiut :D
fajna ta książeczka .
Miałam coś podobnego dla Kuby ,ale na pewno inny tytuł.
Cała seria to były 3 książeczki i można było kupić wtedy normalnie w kiosku ruchu.

Teraz uwielbiam bazgroszyty .Też gorąco polecam.
Fakt to kartkowe ,ale mega fajne pomysły ,które można dostosowywać do swich potrzeb.

Witaj Dominisia 123

U nas dalej nieciekawie.
Małą trzyma wysoka gorączka i nic po za tym.
2 luźniejsze kupy w ciągu wczorajszego dnia trudno nazwać biegunką ...,więc sama już nic nie wiem...

reklama
Do góry