reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie .
Ja tylko o sobie .
Wczoraj dopadła nas jelitówka.
Kuba wymioty i niemiłosierny ból głowy
Klaudia to samo
Mąż wczoraj już lepoiej się wieczorem czuł ,ale go muliło .
Mała dzielnie walczy .
Temp ok.39 i wczoraj 3 razy zwymiotowała ,poszły też 3 kupki ,ale jakoś tragebdii nie ma .
Noc dobrze przespała z 1 przerwą na cycanie .
Z jedzenia tylko cycuś wchodzi i tego nie wymiotuje ,więc musimy na cycusiu przetrwać .
Dobrze jeste jednak karmić piersią ,czasamio się przydaje takie zniewolenie.;-)
miłego dnia

reklama
hej dziewczyny ;-)jak zawsze jesteście kochane i podnosicie mnie na duchu :happy:

Anula dzięki ... ja nie korzystam z fb i się w życiu nie przekonam :-D a co do promocji to miałam na myśli takie że np. ser kosztuje 70% taniej bo mu się dzisiaj kończy termin przydatności do spożycia :baffled: ... a mleko to ja już podaję normalne, kupuję od kobitki ze wsi więc mamy prawdziwe mleczko prosto od krówki, a wychodzi nawet taniej niż to kartonowe :tak: no i tylko po tym mleku Natan nie ma rozwolnienia :-) a wcześniej kupowałam to z rossmana "babydream" za 15 zł (skład i smak taki sam jak Hipp)
Renatka ja nie ubolewam że po lumpeksach, tylko że nawet na lumpeksy już mnie nie stać :no: ... bo albo kupię buciki za 15 zł albo chleb ... nam po prostu brakuje na co dzień, i się modlę żeby dodatkowo coś nie wypadło bo nie wyrobimy, w styczniu spłaciliśmy kredyt za samochód to myślałam że troszkę odetchniemy, ale jest jeszcze gorzej :no: ... przegląd skończył się na początku kwietnia, nie wiem co to będzie jak nas złapią ... no ale cieszę się że dziecko zdrowe, a dzisiaj widziałam w cukierni ogłoszenie że szukają kogoś na weekendy, chyba zaniosę CV, a tatuś będzie dzieci bawił w weekendy ...

As zdrówka wam wszystkim ... nie cierpię jelitówek :no: ale jak mówisz, nie ma to jak cyc :-D pamiętam że Natan w ogóle na nic nie chorował jak był na cycku, ani razu!!! w ogóle nie wiedzieliśmy co to leki, jakie to były piękne czasy :-D

Bodzinka Natanek mój też ma coś z serduszkiem, pamiętam jak się strasznie bałam żeby było wszystko ok, no ale wierzę w naszą panią pediatrę, to ona usłyszała podczas kontroli jakieś szmery u Natanka i nas skierowała do kardiologa, na szczęście wyszło że to nic groźnego (nie pamiętam już jak to się nazywa) więc też trzymam kciuczki za tego maluszka :tak:

hej
Dz
isiaj jak syzbciej skoncyzlam,to i nadrobic was mozna:-p...

Bodzia ja mam dwojke znajomych z dziecmi z wada serduszka,takze spokojnie,na pewno bedzie dobrze,,trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&....

Amaliee no tak,coraz czesciej sa bledy lekarzy,lecz to sa ludzie,wiec czasem omylni,,szkoda tylko,ze odbija sie to na ludziach...

As ło amtko zdroweczka...dobrze ze ciebie nie dopadlo,,bo mala by zalapala,,z cyca by sciagnela...

kasiu pewnie za zanos,kazdy grosz sie przyda...

ja zkupilam 5 wloczek i abierams ie z aopaski,moze dorobie,,heee..

ja z kawusia,,,balkon otworzylam w konuc,,bo mialam zabity,bo niestety wyrwany i pizgalo nam przez zime,..ale juz super,,wiec niech bedzie powietrza...

hej my po małym spacerku bo piękna pogoda tzn była bo teraz chmury przyszły ale nadal bardzo ciepło
Zaraz kawke sobie zrobie
Kasia pewnie że zanoś CV i nawet się nie zastanawiaj:tak:
Koraikowa a co dostałaś jakieś zamówienie?

No to mała zaliczyła dziś pierwszą biegunkową kupkę i calutka do przebrania była :baffled::baffled:
Teraz zasnęła ,więc trochę luzu ,bo tak to maruda straszna .
Kuba dostał 5 ze sprawdzianu ,do którego się wcale nie przygotował bo zapomniał :baffled::baffled::-D:-D:-D
a tak szczerze to powiedział ,że pamiętał ,ale nie mógł się uczyć bo bajki oglądał i nie miał czasu :szok::szok::-D:-D:-D
A to agent mały :-D:-D:-D

Jak tak czytam o Waszych finansach to dziękuję Bogu ,że takich rozterek .
Może mi kasa z sufitu nie kapie ,ale od pierwszego do pierwszego wystarcza zwykle bez problemu z tego co mam ,a jak brakuje to Darek parę groszy na konto mi przeleje i znów jest ,więc jestem szczęściarą jak widzę .
Jedyne co czasami kupuję używane to drogie zabawki dla Karoli ,bo się po prostu nie opłaca nowych brać.
Naprawdę podziwiam Was za takie kombinatorstwo .

Kasia a ty to już wogóle jak czytam to na głowie stajesz
szacun
Co do tej oferty to warto skorzystać .Tatuś też poczuje co to dzieci ,a i grosz jakiś wpadnie .

Mała wstała .
Pora na mnie .

As 76 -mądry chłopak skoro bez nauki 5 dostał, będzie sobie dobrze radził później :)

Ja teraz kawusia i praca praca bo mała śpi :) Ten tydzień w ogóle zalatany, jakoś dziwnie dużo zajęć w tym tygodniu mam xD i nie mogę w tym odnaleźć.
Pogoda cudna :-)

aguska taa na 3 sztuki,,wiec robie,,kupilam super kolorki i dziergamm,a co mi tam...heee

As ooo to jednak małą dopadło..oby nie groznie....mlody bystrzak...

Japaneczka milej pracki i kawki...

As gratki dla Kuby
Koralikowa no to super parę groszy wpadnie przed komunią:tak:;-)
japaneczka fajnie że masz tyle zajęć :tak:a pogoda u mnie też cudna:tak::-D
mały biega w krótkich spodenkach swoich ulubionych w zwierzątka:-Dbo widział jak ja sprzątałam w szafie i wyjmowałam letnie ubrania do selekcji :-D a jaka radość że może w nich chodzić już pytał kiedy do przedszkola je założy:-D:-D:-D

U nas znowu się rozpogodziło:-)

reklama
U nas dziś lato normalnie. A jutro ma być jeszcze cieplej. Odgoniłam deszcz myjąc okna ;-) Pies się wybiegał na placu i teraz śpi, szkoda, że dzieci trak nie chcą;-)

Do góry