reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurczę, ale fajniusio-cieplusio :-D Natek był dzisiaj z tatą w szkole po starszego i mu się bardzo to podobało, już od południa się nie mógł doczekać kiedy będzie szedł po Batiego (tak mówi na brata :-D - Bati) ... a jutro ma być 24 stopnie:szok: szok :-D, oczywiście na weekend ochłodzenie no bo jak to tak... :baffled:

As jeśli chodzi o tatusia to tutaj nie mogę narzekać, jak trzeba to zawsze z dzieckiem zostanie (bez słowa a już tym bardziej marudzenia), nakarmi, wykąpie, spać położy ... w ogóle po porodzie cały czas się małym zajmował a ja odpoczywałam, siedział od rana do wieczora z nami w szpitalu, karmił smyka, przewijał, przebierał itd. więc nie mogę powiedzieć złego słowa, oczywiście cały weekend to inna sprawa ale da radę ... dzisiaj to obgadamy i jak coś to jutro piszę CV i zanoszę, zawsze to jakiś pieniądz do czasu jak się zacznie przedszkole (bo praca i tak tylko na okres letni), a potem to już będę mogła szukać czegoś na pełny etat ...

Kundelka. A Filip nie ma na nic uczulenia w sumie....Niewielkie na trawy i kota. Zobaczymy jak w tym roku to się rozwinie, bo może mu się na trawy zwiększyć i tego się boje...

Hejka.

Wczoraj jak wrocilam dodomu to taka zflaczala ze nie mialam sily przy laptopie posiedziec ;/

dziś znowu wybywam.. mialam tylko do dentysty, ale ktoz to wie o ktorej wroce?? tort dla F ukradkiem zrobie chyba jak pojdzie juz spac.

do tego choroba mnie bierze porządnie. albo alergia znowu.. juz sie gubie, smarcze, kicham kaszle.. i jak do dentysty?? toz ja zejde tam calkiem.. przeloze chyba wizyte..

Renata zdrówka ale pewnie to alergia:sorry:współczuje
A torcik jaki robisz?tradycyjny?czy jakiś wymyślny choć dla takiego dużego chłopaka to już chyba problem co?:-D

U nas dziś pięknie normalnie lato:szok::-D

reklama
Hej laski melduję się w ten piękny dzionek.

Dominisia witaj.

Aga u mnie jest 21,a ja na drugą zmianę,buuu

R.w pracy,Maciek w szkole,
Emil dziś i jutro wagaruje,bo jego pani nie ma,
i mają zajęcia na świetlicy,więc został w domu.

Pogoda cudna,aż się nie chce iść do pracy na drugą zmianę.

Miłego dnia
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Do góry