fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
To Ile ty masz tych zareczynowych?
Ale wiesz, ze teraz musicie idealnie dobrac rozmiary obraczek? Bo z diamentami nie zmienicie rozmiaru pozniejm.in. dlatego ja brałam bez
![]()
zaręczynowe mam dwa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ile ty masz tych zareczynowych?
Ale wiesz, ze teraz musicie idealnie dobrac rozmiary obraczek? Bo z diamentami nie zmienicie rozmiaru pozniejm.in. dlatego ja brałam bez
![]()
O ja cieto ja mam jeden
ale styknie, bo A. sie wykosztował jak dla mnie masakrycznie!!
Siedze u tesciów. chata wolna. Nie ma do kogo zagadac. Dobrze ze krolik biega po pokoju, CHyba bym zwariowala
Haha u ciebie to tak jak i u mnie - Króluje apart![]()
Apart - Pierścionki zaręczynowe - Pierścionek z białego złota z brylantami
Ale mam tez srebrny z YES tez od A. i jest równiez śliczny![]()
A wy dalej o błyskotkach
ja właśnie kawkę sobię robię bo już obiad z małym zjedliśmy
Normalnie nie mogę się doczekać aż wyjdziemy bo taka pogoda za oknem:-)tylko jak tu się ubrać?o to jest pytaniewieczny dylemat
fanta jeszcze dwa dni i będziesz wiedziała co i jak;-)potem się odstresujesz i będzie dobrze;-)ale wam zazdroszcze wypadu nad Morze ja by chciała latem z małym pojechać
U nas jest dziś pięknie ale za to jutro ma padać wic u ciebie pewnie jutro będzie słońce![]()
My w maju wybywamy do Szczecina, zaproszenia zawieść
Wieki tam nie bylam
Własnie, pokaze wam zaproszenia, bo wlasnie mam dylemat ktore wziasc
wzór 1. wyglada cudnie bo probki mam
śLUB, ZAPROSZENIA ŚLUBNE "MŁODA PARA" (3161802112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wzór 2a albo 4 a
śLUB, ZAPROSZENIA ŚLUBNE "PORTRETY" (3160669547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no jak dla mnie to nawet raz na rok to drogo jak mam wywalić 2x30 zł plus ulgowy (pewnie z 20) plus dojazd minimum 30 zł plus pewnie jeszcze jakieś pierdoły typu gumowy krokodyl .... jeszcze żeby to safarii było w tej cenie 30 zł no to bym się może skusiła, a tak to figa z makiem
Kasia, raz na jakiś czas wypad do zoo nie jest jakiś tam mega drogi. Gorzej jak byś miała tam być co weekend ;-).
Kasia - ja tez mialam przeboje z "niedoszlym". Ale ja uwazam, ze to dobrze ze sie rozstalismy. Mi to napewno wyszło na dobre. Odetchnełam psychicznie. A Maly go wcale nie pamieta, wiec kolejny plus
nie miałam na mysli siebie lecz osoby które byłyby w stanie Ci pomóc!