reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To Ile ty masz tych zareczynowych?:D

Ale wiesz, ze teraz musicie idealnie dobrac rozmiary obraczek? Bo z diamentami nie zmienicie rozmiaru pozniej ;) m.in. dlatego ja brałam bez :)

zaręczynowe mam dwa :-p. Jeden romantyczny, drugi oficjalny :-D:-D Wiem, wiem. Moje palce są ok i mam 9, a T miał 18, teraz ma 19 albo i lepie. Więc jego będzie bez brylantu i powiększyć w razie "W" może można będzie. Póki co lepiej, żeby mu palce już nie rosły :-D

reklama
O ja cie :D to ja mam jeden ;) ale styknie, bo A. sie wykosztował jak dla mnie masakrycznie!! :)

Siedze u tesciów. chata wolna. Nie ma do kogo zagadac. Dobrze ze krolik biega po pokoju, CHyba bym zwariowala

czasem jest dobrze sobie odpocząć :tak:.
Mój pierwszy:

Apart - Pierścionki zaręczynowe - Pierścionek z białego złota z brylantem

i mój drugi:

2.jpg
tu link:Apart - Pierścionki zaręczynowe - Pierścionek z żółtego złota z brylantem>
jest identyczny tylko kolorystyka inna. To co jest w kółeczku to jest białe złoto a reszta żółte.
Tak patrzę na katalog aparta i przez ponad 5 lat niewiele się zmieniło
:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Haha u ciebie to tak jak i u mnie - Króluje apart :D
Apart - Pierścionki zaręczynowe - Pierścionek z białego złota z brylantami

Ale mam tez srebrny z YES tez od A. i jest równiez śliczny :)

Wydaje mi się, że apart jest jedną z najlepszych firm. Mają duży wybór wszystkiego i nie robią z niczym problemów. Patrzyliśmy wcześniej w Kruk'u oraz u Terpiłowskiego. Nie ma absolutnie nic ciekawego i oferta też jest uboga :cool:.
Srebrnych pierścionków mam sporo
:-D teraz na dzień kobiet dostałam pawia z łańcuszkiem. Jak zrobię foto to wrzucę ;-)

<edit>

a może to feniks, w każdym razie ptaszysko :-D
Dosyć siedzenia przed kompem. Miłego dnia potem zajrzę :tak:

Ostatnia edycja:
A wy dalej o błyskotkach:-D
ja właśnie kawkę sobię robię bo już obiad z małym zjedliśmy:tak:
Normalnie nie mogę się doczekać aż wyjdziemy bo taka pogoda za oknem:-)tylko jak tu się ubrać?o to jest pytanie:baffled::szok::-Dwieczny dylemat

A wy dalej o błyskotkach:-D
ja właśnie kawkę sobię robię bo już obiad z małym zjedliśmy:tak:
Normalnie nie mogę się doczekać aż wyjdziemy bo taka pogoda za oknem:-)tylko jak tu się ubrać?o to jest pytanie:baffled::szok::-Dwieczny dylemat

Aguska, kobiety kochają błyskotki :tak::-D:-D.
U mnie pochmurno :-(
Mały marudzi, dalej wiercą :dry:. Byle do jutra. Zresztą T ma wolne od jutra i będę tylko wpadała. Może w weekend nad morze pojedziemy, bo będę musiała się odstresować po 18
:dry:, zresztą babcia dziś dzwoniła, pogadałyśmy trochę, kazała mi się nie denerwować, chciała bym ją odwiedzić. Zresztą zobaczymy. Mamy jeszcze te progi do zrobienia, kasa jest odłożona jak coś zostanie z tych pieniędzy to nawet nie będę się zastanawiała ;-)

fanta jeszcze dwa dni i będziesz wiedziała co i jak;-)potem się odstresujesz i będzie dobrze;-)ale wam zazdroszcze wypadu nad Morze ja by chciała latem z małym pojechać:tak:
U nas jest dziś pięknie ale za to jutro ma padać wic u ciebie pewnie jutro będzie słońce:-D

fanta jeszcze dwa dni i będziesz wiedziała co i jak;-)potem się odstresujesz i będzie dobrze;-)ale wam zazdroszcze wypadu nad Morze ja by chciała latem z małym pojechać:tak:
U nas jest dziś pięknie ale za to jutro ma padać wic u ciebie pewnie jutro będzie słońce:-D

Mam nadzieję, że będzie wsio ok. Pewnie jutro słoneczko do nas dotrze ;-). Jak w Elblągu mieszkałaś, to rzut kamieniem miałaś, a teraz... no ale może jakieś jezioro tam obok siebie <niedaleko> masz? Ja co najwyżej pocztówkę Ci wyślę jak będziemy, pasku w słoiku Ci mogę przysłać, bo woda to wyparuje :-D:-D:-D:-p
<edit>
teraz tak patrzę i mam do Ciebie 517km :szok: ponad 5 godzin jazdy...
:dry:
Ameliee, korzystaj :-D

na wioskę do mnie przyjeżdżasz :-D:-D:-D
nie dzięki, ja nie jestem po imprezach, nie mam się w co ubrać i w ogóle :-D:-D
Co do zaproszeń, to żadne mi się nie podoba. Wybór należy co Ciebie
za to pokarzę Ci co mi się podoba:

Zaproszenia ślubne na ślub nowa kolekcja (3155315085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a mieliśmy coś w ten deseń kupione w sklepie ślubnym
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-przesylka-5-zl-lub-gratis-i3155799883.html
teraz jak na to patrzę to o zgrozo! :-D

Ostatnia edycja:
Amaliee,mi bardziej podoba się 4a.

Co do złota,to ja uwielbiam mieszane(żółte+białe),lub tylko białe.Z białego dostałam od A. piękny pierścionek,cztery lata temu,ponosiłam go chyba z półtora roku.Któregoś dnia,poszłam do łazienki umyć ręce,ściągnęłam pierścionek,włożyłam go do kieszeni,w którym były brudne chusteczki,wyszłam z łazienki,włożyłam rękę do kieszeni i wyrzuciłam chusteczki,niestety razem z pierścionkiem.Całkowicie o nim zapomniałam :-( Jejku!Ja przeboleć nie mogłam,od jakichkolwiek się wyzywałam,myślałam,że zwariuję!Do dziś nie mogę tego przeboleć,ale z czasem ochłonęłam.:-(

Poza tym u mnie jak nie urok to s***czka.Mała trzyma się jako tako,nawet nockę bym miała przespaną,ale starszak od wczoraj ma gorączkę,boli go brzuch i wymiotuje,także nocka kolorowa była dla mnie i A.Chciał na pogotowie jechać,ale na szczęście po ibufenie spadła trochę.Dziś niby było lepiej,ale widzę,że znów gorączka go bierze.Lecę mu zmierzyć.Na szczęście jutro do pediatry idziemy.

reklama

Kasia, raz na jakiś czas wypad do zoo nie jest jakiś tam mega drogi :tak:. Gorzej jak byś miała tam być co weekend ;-).
no jak dla mnie to nawet raz na rok to drogo jak mam wywalić 2x30 zł plus ulgowy (pewnie z 20) plus dojazd minimum 30 zł plus pewnie jeszcze jakieś pierdoły typu gumowy krokodyl .... jeszcze żeby to safarii było w tej cenie 30 zł no to bym się może skusiła, a tak to figa z makiem :tak:

Kasia - ja tez mialam przeboje z "niedoszlym". Ale ja uwazam, ze to dobrze ze sie rozstalismy. Mi to napewno wyszło na dobre. Odetchnełam psychicznie. A Maly go wcale nie pamieta, wiec kolejny plus

Różnie to bywa Ameliee, twój niedoszły to z tego co pisałaś naprawdę palant, ale ja o swoim tak nie myślę, to dobry człowiek i naprawdę go kocham, poza tym jest świetnym ojcem i z jednym i z drugim synem ma świetny kontakt, nawet jakbyśmy mięli się rozstać to nie będę mu ograniczać kontaktów z dzieckiem i na pewno nie będę taka wredna jak tamta ... my po prostu jakoś nie potrafimy się dogadać, myślę że zbyt wiele problemów nas przytłoczyło i z wielu powodów nie potrafimy sobie z nimi poradzić, dlatego zależy mi na tej terapii ... no ale siłą go zmuszać nie będę :no:

nie miałam na mysli siebie lecz osoby które byłyby w stanie Ci pomóc!

dzięki lenka, jak masz jakieś namiary sprawdzone to chętnie skorzystam :tak:

witam popołudniowo :-)
aleście się rozgadały że trudno nadążyć :-D
a tu bocianek ...
Zdj&#281;cie0383.jpg

Załączniki

• Zdj&#281;cie0383.jpg
    Zdj&#281;cie0383.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 28
Do góry