reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ameliee, eee to i tak dużo ;-). Ja na tydzień przed ślubem sukienkę kupowałam, buty i całą resztę :-D:-D. Także nie Ty pierwsza i nie ostatnia na ostatnią chwilę coś kupujesz. Skoro Twoja mama sprawę olewa to Ty olej ją i sama kup sobie sukienkę, a co się będziesz szczypać :tak:. Zresztą suknię możesz wypożyczyć <wyjdzie taniej>, a jak chcesz kupować to lepiej żebyś to zrobiła na dniach, bo w sumie nie ukrywajmy już jest za późno na poprawki i całą resztę, chyba że to nie będzie suknia biała do kościelnego tylko do cywilnego to spoko. Ale z tego co dobrze pamiętam, to na nauki latałaś więc ślub jest kościelny... heh... szczerze współczuję :sorry2:

reklama
Niestety do mamy nie dociera, ze termin blisko. Ale własnie pozapisywałam nas na sobote na mierzenie. WIec wyjscia nie ma :)

No ale obraczki odebralismy :D wiec COŚ tam już tez jest :)

współczuję... o obrączki są b.ważne, więc to już zawsze coś :tak:.
My w tym roku zmieniamy obrączki, bo T palce urosły i nosi na małym palcu :-D, a powiększyć nie możemy bo złoto jest cienkie :-(. W sumie już wybrane mamy nowe teraz tylko kwestia uzbierania
;-).

My mamy dosc grube obraczki, ale zmiana rozmiaru to o jeden w gore albo w dol. Wiecej sie nie da ;)

w grubszych obrączkach jest taka możliwość. Nasza ma rowki :
https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,,7088
i one są cieńsze w tych miejscach. Teraz będziemy brali sobie takie:
https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,3,126
lub takie:
https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,3,214
zresztą dużo zależy od złotnika, bo jeden nie chciał nam grawery zrobić bo 5mm to dla niego za mało, a drugi zrobił bez problemu.

Oj laski nu nu;-)
Justa w krzakach Cię widać bo liści nie ma :-p
Jak nie ma , jak wiosna przyszła, wszędzie zielono . ;-)

no i co się cieszysz??!! Wpadaj lepiej do nas w krzaczki ;-), jak Justa się posunie kapkę, a ja brzuch wciągnę to Ci miejsca zrobimy, tylko kawę weź! :-D:-D:-D:-p
Aga :-D weź na wszelki wypadek plandekę. Już przesuwam kulturalnie dupsko :-p.Fanta wciągaj brzuch! Aga idzie! :-D Aga kawę nie nie, weź coś mocniejszego. :-D

Renatka o super konkurs!
Fanta te pierwsze bardzo mi się podobają , z tym rowkiem i cycuszkami :-p( cacuszkami) .:-D
Amaliee te wasze też piękne. :-) A z suknią to i ja czekałam na ostatnią chwilę. Ale to dlatego, że tyłam w zastraszającym tempie. :-D

O matulu, jakie ceny.:szok:

Troche drogie :)
U mnie by juz nie przeszly bo zółte złoto. A ja niecierpie zółtego :)

Mamy te śliczności :)
https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,wielobarwne,837

ja również nie przepadałam za złotem <jeszcze kilka lat temu ;-)> ale obrączki muszą być złote. Ot tradycjonalistką jestem, choć podobają mi się wszystkie inne :-D. Ładne, mimo iż jest - Surowiec:Żółte, białe i różowe złoto
To wcale tego nie widać <różowego złota>
:shocked2:.

Justa, żeś mi się wcięła :-D, Brzuchol wciągnięty! Aga daaaaaaaaaaawaj :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::-p
No i tą plandekę weź! No mi też się te z "cycuszkami" podobają. Prawdopodobnie na grudzień będziemy je brali, bo kasa będzie, a jak tak dalej pójdzie, to T bez palca skończy :rolleyes:. Ceny są świetne. Ale dopatrzyłam teraz, że grawer gratis robią :tak:.

Ostatnia edycja:
Fanta Justa uwaga wciskam się:-D:-D:-D mam kawkę a w kieszeni buteleczkę:-p:-Dchyba wystarczy co?:confused::-D:-D:-p:-pbo to dopiero południe będzie:-D:-D:-D

Amalie współczuje z tą kiecką bo przecież jakieś poprawki to trzeba czekać:sorry2:a za nim w ogóle znajdziesz taka odpowiednią dla siebie to też trochę mija:tak:Justa ja też czekałam bo też tyłam:-D:-D:-Di miesiąc przed kupiłam:tak:

reklama
Aguska, tylko buteleczkę? Mam nadzieję, że kieszeń masz dużą :-D:-D.
Ameliee, ja pierwszy zaręczynowy mam platynowy, drugi złoty z brylancikiem i odrobiną białego złota w okół brylanciku.
Teraz mi się przerzuciło <chyba na starość> i zaczęło mi się żółte złoto podobać :-D:-D. Ale cóż starość nie radość! :-p
Zaraz znajdę w aparcie i wkleję oba.

Ostatnia edycja:
Do góry