reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta coraz szybciej mi te lale "idą" ;-)
Aguśka zdrówka dla Młodego.
Fanta ale on rano musi wstać, bo brata do przedszkola odstawiamy i potem problem dobudzić.
Piękne słońce, 16 st na plusie!!! Ma być dziś 20 :-) Wezme piłke i pójdziemy pograć z Bebokami :-)

"idą" powiadasz :-D byle by niedaleko szły :-p. No tak jak brata odprowadza, to musi wstawać. Współczuję mu tego wstawania :-). Jak znajdziesz czas na moje kolczyki to daj mi znać przelew zrobię :tak:. Motyw widziałaś?

reklama
Fanta widziałam, z koleżanką rozmawiałam, wydrukuje mi motym. Musze jej podesłać :-)
Ale one nie duże mają być prawda???

My na 14,20 do lekarza bo mały ma okropny kaszel:-(
Zdrówka !!!!!

Witajcie babencje .
Justa wychodź z tych krzaczorów :-D:-D:-D:-D

U mnie też piękne słonko ,ale nie mam ,termometra ,wiec Wam nie napiszę ile jest stopni :-p:-p
Mała znów nockę na cycku przewisiała ,a w chwilach kiedy dała mi odpocząć robiłam kolekcję opasek .
Wkrótce pojawią się na blogu i na fb.
Mała maruda się wspina po krześle ,więc robi się niebezpiecznie :szok::-D:-D:-D
miłego dnia .
Pewnie jeszcze zajrzę

My na 14,20 do lekarza bo mały ma okropny kaszel:-(
Ojej. :-( Oby nie oskrzela.:dry:

No przecież znamy Twoje hobby :-D. Co u Ciebie jak Amisia?
:-D :-D:-D Weeeeź, bo jeszcze mnie tu spałują za złe zachowanie. :-p :-D
Żeś posta walnęła na pół strony. :-D
Amisia OK. Satysfakcjonująca odpowiedź? :-D :-D :-D

Jak znajdziesz czas na moje kolczyki to daj mi znać przelew zrobię :tak:. Motyw widziałaś?
Ja nie widziałam. :-p Pooookaż! ;-) :-)

Amaliee ale fajnie ci , że masz możliwość za free odpoczywania nad naszym polskim morze. Baletki śliczne. :tak: A dni lecą jak z bicza strzelił.:shocked2:
Renatka , Koralikowa urwanie głowy macie z tą komunią . Jak ja się cieszę , że już to mam za sobą. :-D
Heheh As Karolcia to bardzo mądra dziewczynka. :tak:Ale śliczne te czapeczki!
kasia-matiy i jak? Przebyłaś rozmowę z "niedoszłym"? Będziesz walczyła?
Anula o kurcze, a to wam się porobiło. :no:

Zawiało mnie w tych krzakach . :dry: Idę po kawkę.

Justa, spałują :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D żeś sobie wymyśliła, co najwyżej będą myśleli, że w krzakach buszujesz :-p. Oj tam zaraz na pół strony. Nudno było więc trzeba się troszkę rozpisać, po za tym nie chciałam nikogo pominąć. Wiesz, to takie nie kulturne :-D;-). Amisia ok? No taaa żeś się rozpisała. Weź mi konkurencji nie rób co! :-p. Jak tam ucho? No i czy mogę się wprosić w krzaki na kawę? :-D:-D

<edit>
aa kolczyki mają wyglądać tak:
http://allegro.pl/kolczyki-pies-rasa-dog-buldog-francuski-hand-made-i3161247273.html
tylko motyw inny <inny buldożek>

Ostatnia edycja:

Fajna sprawa :tak:. Tym bardziej jak masz ogródek <bo masz prawda?> :-D. Dzieciaki na świerzym powietrzu, można jakieś zabawy wymyśleć. Super sprawa! Mój młody od czasu choroby też jest nie znośny. Nie słucha co się do niego mówi, strasznie się denerwuje, pyskować zaczął :szok:. Mój T się śmieje, że młody ma adhd, a mi do śmiechu wcale nie jest bo zaczynam się martwić jego zachowaniem :confused:.

Mamy swoj ogrodek. tzn poł hektara podworka :) dla moich chlopców najlepszą zabawą jest lazenie za wujkiem i doglądanie jego krów. Albo wscigi na drodze rowerowe, lub na hulajnogach. bardzo wysilac sie nie trzeba :D

ale cieplutko u nas. w nocy bylo ok -2 st. a teraz juz ok 15. bosko jest.

F bedzie bral udzial w konkursie. zbierają surowce wturne w szkolach.. i w tamtym roku moj brat wygral w szkole u nas. w powiecie byl 9. calkiem fajny rower wygral. No i ja jak to ja.. w tym roku F bierze udzial :D

reklama
Mamy swoj ogrodek. tzn poł hektara podworka :) dla moich chlopców najlepszą zabawą jest lazenie za wujkiem i doglądanie jego krów. Albo wscigi na drodze rowerowe, lub na hulajnogach. bardzo wysilac sie nie trzeba :D

ale cieplutko u nas. w nocy bylo ok -2 st. a teraz juz ok 15. bosko jest.

F bedzie bral udzial w konkursie. zbierają surowce wturne w szkolach.. i w tamtym roku moj brat wygral w szkole u nas. w powiecie byl 9. calkiem fajny rower wygral. No i ja jak to ja.. w tym roku F bierze udzial :D

oj zazdroszczę <ale tak nie zawistnie :-D>. Fajnie mieć gdzie dzieciaki wypuścić, bo u nas to nawet podwórka nie ma tylko cholerne parkingi :dry:. Co do konkursu, to a nóż Wam się tym razem uda. 3mam kciuki! Surowców wszędzie pełno więc nie jest to jakieś mega ciężkie zadanie, tylko współczuję mu dźwigania <makulatury czy innych pierdół>. A Ty dziś też miałaś coś do załatwienia jeśli dobrze pamiętam ;-)

Nie no, jasne wbijaj. Starczy miejsca dla nas dwóch. :-D Przesunę się kulturalnie. :-D
Mam parę uszu. O które ucho pytasz? :-D

no coś Ty pozwalasz mi <jupi!!> wdzięczna Ci jestem przeogromnie, że chcesz mnie ugościć na włościach <do stupek padam i całuję :-p mła, mła, mła, mła :********> :-D:-D:-D:-D łał to Ty masz dwoje uszu? normalnie nie wierzę :szok::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl::rolleyes: a które Cię bolało? :sorry2:

Bodzia,
:-D:-D:-D no tak przecież nie ma liści :-p

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry