reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka zdrowia dla Filipka. Oskrzela przy astmie ..oj.. tez to miewam. jak sie wtedy czlowiek meczy..

Mnie ostatnio jakies dusznosci lapią. no masakra. A kaszlec wtedy zaczynam jak gruzlik. i oddechu brak.. starosc.

snieg u nas pada. wyc mi sie chce. i tak blota od ch.. to jeszcze to to g...o pada. nooooo!!!!!

Chloipcy dziś przechodzą samych siebie. Oskar od jakiegoś czasu zrobil sie taki niedobry ze miewam go dosc. oddalabym go komus na kilka dni zeby psychicznie odpocząc zanim moja cierpliwosc zenitu siegnie.

Bylam na Si z F. Meczą mnie te wyjazdy niemilosiernie. po powrocie do domu jestem taka.. wyzuta ;/

Kasia napisz wez ty mi czy umialabys narysowac portret rodzenstwa,same twarze sztuk 5 na jednym obrazku, jakbym ci skany wyslala?? z tym ze wspolnego zdiecia nie posiadamy. jak nie rozumiesz to na priwa moge wytlumaczyc :D haha

reklama
Bodzinka – zdrówka wam!

No więc byłyśmy u lekarza bo Mała w nocy na zmianę była rozpalona i zimna do tego jeszcze dreszcze jej doszły (wcześniej nigdy tego nie miała) ale temperatury bardzo wysokiej nie miała max 38. Nad ranem troszkę zwymiotowała i od 3 dni rzadkie kupki robiła.
No i pani doktor nie powiedziała nic konkretnego przypisała kropelki.
Ale dzisiaj do 15 była masakra cały czas wtulona w mamę,marudna i płacząca, dopiero koło 15 wydobrzała i zaczęła się bawić.
Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie spokojniejsza.

Bodzinka – zdrówka wam!

No więc byłyśmy u lekarza bo Mała w nocy na zmianę była rozpalona i zimna do tego jeszcze dreszcze jej doszły (wcześniej nigdy tego nie miała) ale temperatury bardzo wysokiej nie miała max 38. Nad ranem troszkę zwymiotowała i od 3 dni rzadkie kupki robiła.
No i pani doktor nie powiedziała nic konkretnego przypisała kropelki.
Ale dzisiaj do 15 była masakra cały czas wtulona w mamę,marudna i płacząca, dopiero koło 15 wydobrzała i zaczęła się bawić.
Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie spokojniejsza.
Jakie kropelki dostałą Bio Gaia??

Japaneczkoo boziu bidula,,zdroweczka...
k
asiu kurcze fotyy zaraz poszukam cos moze...zem ja nie wiem nawet co chce,heee
tzn dla mamy,,bo dla mnie to kiedy indziej spokojnie...

lena smacznego,podrzuc troszku...

Lena ja nie mam takiego luksusu żeby mi kto zabrał dziecko po 5h, zresztą zobaczymy jak to w praniu wyjdzie

Renata ja wszystko umiem :-D bla bla bla ... ale tak serio to warunek jest w sumie jeden, musi być dobra jakość zdjęć, bo jak kiepska to nie wychodzą dobre portrety, ciężko wyłapać znaki szczególne :baffled: .. właśnie teraz straciłam jedno zamówienie ze względu na kiepską jakość zdjęcia, a szkoda bo kasa to jednak kasa :-( ... no i oczywiście to będzie coś w stylu "głowy wiszące w powietrzu" hehe :-D ...

Japaneczka współczucia, ponoć dreszcze u dzieciaków to poważna sprawa no ale ważne że jej troszkę lepiej, zdrówka życzę ... a ta wasza lekarka na nawodnienie nic wam nie dała, bo wymioty i biegunka to pewne odwodnienie ...

Koralikowa no właśnie myślę o tych dla twojej mamy bo ty chyba w prezencie na dzień mamy chciałaś dać? a maj tuż tuż :-D fotki przede wszystkim patrz żeby dobrej jakości były kochana, tak jak pisałam Renatce i ślij co tam masz, może ci coś doradzę, bo to czasem tak jest że może wyjść coś fajnego z czegoś, czego w ogóle nie braliśmy pod uwagę ;-)

Nataniel właśnie zasnął więc chwilka spokoju dla mamusi :-D pogoda się poprawiła, to i katar zniknął całe szczęście i w końcu po prawie czterech tygodniach ... polecacie dzisiaj coś na wieczór w TV?

Dzięki Lena, może fanklub założę jakiś ... hahahhahaha :-D trochę się czuje mile połechtana pochlebstwami to ci coś jeszcze powiem bo z tego samego miasta jesteśmy :-) jak czytujesz czasami Rzeczpospolitą Trzebnicką to tam w grudniu i styczniu (chyba) był mały wywiad :-) troszkę się pochwalę chociaż to nic takiego, ale akurat zadowolona jestem bo fajnie wyszedł i się chyba po raz pierwszy spotkałam żeby nie poprzekręcali tego co chciałam powiedzieć (nie żebym miała jakieś doświadczenie, mówię o innych ludziach których myśli się bardzo często przeinacza i wyrywa zdania z kontekstu) ... ale żarty na bok, dzień w którym założę własny fanklub będzie raczej moim ostatnim :-p

P.S. słucham sobie muzyczki :happy: Ania Wyszkoni, Ania Dąbrowska, Lenka, Amy Whinehouse, Adel, Gotye ... jedne z tych co lubię ... a wy dziewczyny jaką muzykę lubicie? bo ja oprócz tego uwielbiam Strachy na Lachy i Oszibarack m.in.

Ostatnia edycja:
Dzięki Lena, może fanklub założę jakiś ... hahahhahaha :-D trochę się czuje mile połechtana pochlebstwami to ci coś jeszcze powiem bo z tego samego miasta jesteśmy :-) jak czytujesz czasami Rzeczpospolitą Trzebnicką to tam w grudniu i styczniu (chyba) był mały wywiad :-) troszkę się pochwalę chociaż to nic takiego, ale akurat zadowolona jestem bo fajnie wyszedł i się chyba po raz pierwszy spotkałam żeby nie poprzekręcali tego co chciałam powiedzieć (nie żebym miała jakieś doświadczenie, mówię o innych ludziach których myśli się bardzo często przeinacza i wyrywa zdania z kontekstu) ... ale żarty na bok, dzień w którym założę własny fanklub będzie raczej moim ostatnim :-p

P.S. słucham sobie muzyczki :happy: Ania Wyszkoni, Ania Dąbrowska, Lenka, Amy Whinehouse, Adel, Gotye ... jedne z tych co lubię ... a wy dziewczyny jaką muzykę lubicie? bo ja oprócz tego uwielbiam Strachy na Lachy i Oszibarack m.in.
hahha Uwielbiam p. Marca i jego gazete:)Nawet konkurs wygrałam:)Prosił mnie o artykuł z pracy:)ale, że nie mogę zbytnio pisac o swojej pracy to musze coś napisac z życia mojego:)

reklama
Do góry