reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As 76 – gratulacje, już kawał czasu :) u nas w grudniu dopiero 3 lata będzie :p
Bodzinka - fajna ta lala :)

U nas już pogoda dość wiosenna w południe około 8 stopni na plusie było i do tego słoneczko aż miło się spacerowało:)
Mała coś nam przychorowała, póki co ma tylko temperaturę ale jest jakaś nie swoja. Mam tylko nadzieję, że szybko jej przejdzie :)

reklama
As 76 – gratulacje, już kawał czasu :) u nas w grudniu dopiero 3 lata będzie :p
Bodzinka - fajna ta lala :)

U nas już pogoda dość wiosenna w południe około 8 stopni na plusie było i do tego słoneczko aż miło się spacerowało:)
Mała coś nam przychorowała, póki co ma tylko temperaturę ale jest jakaś nie swoja. Mam tylko nadzieję, że szybko jej przejdzie :)
Taka pogoda powalona;(
My jutro idziemy do przedszkola może poznamy wyniki naboru:)

Hej
Ja przed pracka,kawusie popijam..jade dzisiaj autem pozyczonym..hmm.ppodobno nie za dobrze pali..no asakra...

A u mnie spadl snieg,,i sypie dalej-co za pogoda,a juz tak ladnie wczoraj wiosennie było...

kasiu ło matko i jak mlody??

Japaneczka zdrowka ....oby sie nie rozlozyla ci mloda..

A moj cos dziwnie rano podejrzany...niby mial poliki czerwone...zgrzyta głosem,,ale goraczki nie mia,,,no to go puscilam do skzoly...

Hej
Ja przed pracka,kawusie popijam..jade dzisiaj autem pozyczonym..hmm.ppodobno nie za dobrze pali..no asakra...

A u mnie spadl snieg,,i sypie dalej-co za pogoda,a juz tak ladnie wczoraj wiosennie było...

kasiu ło matko i jak mlody??

Japaneczka zdrowka ....oby sie nie rozlozyla ci mloda..

A moj cos dziwnie rano podejrzany...niby mial poliki czerwone...zgrzyta głosem,,ale goraczki nie mia,,,no to go puscilam do skzoly...
Przez tą pogodę to w tamtym miesiącu wydaliśmy 300zł na lekarstwa;(

Heja. U nas bez sniegu padającego od piątku. Ten co spadł to lezy bo szanim soie stopi to maj bedzie.Oby wiecej nie napadalo.Na sloncu tak przyjemnie jest.
jade po 12 znowu z F na SI.I zastanawiam sie jak do domu dotre. Ale chyba brat odwiezie :D co ma nie odwiezc.. babie nie odmowi :D

Hej
U nas Fifi chory, zapalenie oskrzeli plus silna duszność :-( Strach blady na mnie padł, bo grozi mu szpital...

reklama
Hej
U nas Fifi chory, zapalenie oskrzeli plus silna duszność :-( Strach blady na mnie padł, bo grozi mu szpital...

Bodzinko zdrówka dla małego. Zapalenie oskrzeli z dusznością jest bardzo niebezpieczne, obserwuj go kochana. Masz nebulizator?? Bo inhalacje z Berodualu by mu pomogły, on rozszerza i duszność szybko mija.
Daj znać co u Was.

My już w formie. Dziękuję Kasiu za wyjaśnienie co to jest grypa i co na nią nie działa ;-)...też o tym wiem ;-):-D...antybiotyk dostaliśmy bo gardło i ja i Szymon było zaatakowane...ja straciłam głos, a mały picia nie był w stanie przełknąć...natomiast cała reszta, to grypsko jak nic.
Z 10 lat mnie tak nie połamało, każdy centymetr ciała bolał, z nosa się lało, łeb chciało rozsadzić, a gałki oczne to myślałam, ze mi wybuchną.
Teraz jest git, kolejny raz mogę tak zachorować za następne 10 lat hehe

U mnie od wczoraj również piękne słońce, śnieg się ciężko topi...zaraz po Gracusia do szkoły pędzę...fajnego dnia kobitki :)

Do góry