reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiolunia bo antybiotyki nie pomagają na grypę :-( antybiotyki zwalczają bakterię a grypa to choroba pochodzenia wirusowego i tylko osłabia się niepotrzebnie organizm dziecka antybiotykiem ... ale lekarze teraz na byle co przepisują antybiotyk, tak na zaś ...

reklama
hej

Ja czekam na chlopa,,tzn nie czekam,bo bedzie o 5 rano...musi mi auto naprawic...

Bodzia nooo mus przeniesc,,kiedy ty masz ta przeprowadzke ??

aguska alez zabalowałas,hee

As cuda.....wowwww gratuluje kochana,,brawoooo tyle lat:)))))

kasiu no i super...ciesze sie..testuj i daj nam znac czy dziala....

wiolka kurujcie sie..zdrowka i jeszzcze raz zdrowka...

Bodzia ja tez bym miala 10...

aguska kciukaski trzymam &&&&&&&

Dziękuję kochane .
tak jestem rocznik 76 .
Tyle lat po ślubie ,a razem jesteśmy od 14 roku życia czyli już 22 lata :szok::szok::-D:-D:-D:-D minęło 5 grudnia :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D

Koralikowa w czerwcu. Słitaśną lale uszyłam :-) Potem pokaże ;-) Taką typową "szmacianke". Jutro skończe taką śmieszną z dyniową głową ;-) Dzieci do taty idą na noc, całe łóżko for me :-p

Takie maleństwo ubrałam :-)
DSC03034.JPG

reklama
Witajcie noc cudowna .
Mała zasnęła tuż po 19 ,obudziłam ją po 3 na cyca ,bo ja już nie dawałam rady z ilością mleka i wstała dopiero o 7 rano .
takiej nocki to jeszcze nie mieliśmy
no.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

12 godzin spania z przymusowym budzeniem
PIĘKNIE !!! ja chcę takich nocek coraz więcej
wink2.gif

dziękuję za życzenia

Do góry