reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam można się dołączyć? ja też jestem siedzaca w domku z racji tego że moja młodsza cora ma astme ktorą stwierdzili w te wakacje i jeszcze póki nie uporządkuje spraw z lekarzami i porobię wszystkie badania i testy alergiczne . A tak troche o mnie to mam na imie Agnieszka mieszkam w Warszawie 7 lat po ślubie już jestem a no i jestem młoda mamuśką :-)

reklama
Bunny,wydaje mi się,że może to być wina za ciepłych papci lub butów,które nie przepuszczają powietrza i stopy nie oddychają,odparzyły się.Może spróbuj zasypywać buty mąką ziemniaczaną lub pudrem dla dzieci,a w domu stopy smarować sudokremem.Ewentualnie możesz zapytać w aptece o jakąś maść,na pewno coś doradzą. Jestem padnięta,jak co wieczór.Nie mogę się doczekać kiedy A.wróci to sobie trochę odpocznę no i posiedzę wieczorami,bo już mam dość chodzenia spać z kurami. Dobrej nocki.
Co do sudokremu to bym nie ryzykowała ,bo to krem z cynkiem i może zbyt przesuszyć i mogą się ranki i pęknięcia robić .
Raczej posmarowałabym to maścią HUD SALVA .
U nas działa na wszelkie podrażnienia rewelacyjnie .
Począwszy od pupy małej a skończywszy na moich przesuszonych dłoniach i łokciach .

Witam można się dołączyć? ja też jestem siedzaca w domku z racji tego że moja młodsza cora ma astme ktorą stwierdzili w te wakacje i jeszcze póki nie uporządkuje spraw z lekarzami i porobię wszystkie badania i testy alergiczne . A tak troche o mnie to mam na imie Agnieszka mieszkam w Warszawie 7 lat po ślubie już jestem a no i jestem młoda mamuśką :-)
Witaj .
Mieszkam w Markach niedaleko Warszawy ,więc tym bardziej miło Cię powiatać ,bo jesteśmy z tych samych okolic

Wklejam Wam filmik z raczkowania :-D:-D
Ja raczkuję -ja rządzę :-D:-D
Facebook

Myślę,że cienka warstwa sudokremu nie zaszkodziłby,ale może faktycznie ta maść jest lepsza.Nie wiem,nie znam. No,a ja już na nogach od godziny :-\ Nie wiem jak długo jeszcze tak pociągnę..........

Bunny też myślę że to przesuszenie i za ciepłe kapcie;-)nawilżaj tę skórę i ja bym przy okazji podpytała lekarza może coś przepisze;-)
Ekomama życzę Ci odpoczynku;-)a ty małą karmiłaś że wpadłaś o 2 w nocy:-D
As super już wczoraj widziałam na fb;-)gratulacje;-)
Agusinka witaj ,mojemu synkowi także stwierdzono latem astme oskrzelową:tak:zrobiliśmy testy i bierze leki:tak:tylko niestety często choruje(ciągły katar)

Pogoda bez komentarza dobrze że nie musimy nigdzie wychodzić.mały ma dziś 5 dzień ospy troche nad ranem gorączkował

Doberek
U nas ciemno, zimno i ponuro..Brrr..Ja zabiegana, ale takie zabieganie lubie :-)
W czerwcu na 99% się przeprowadzam do mamy i się doczekać nie umiem :-) Wreszcie będe miała miejsce na szycie i może Fifi z astmy zacznie wychodzić. No i Lolo będzie miał więcej miejsca na latanie.
As ja nie widze Małej :-(

Witajcie;-)
nie udzielam sie bo znowu mamy ciezkie noce, ledwo zyje. Przez mies Bartek spal ladnie i znowu wstaje w nocy, dzis nie spal o 1.20 do 3.40...Mam nadzieje ze nie bedzie to trwalo 5 miesiecy tak jak ostatnim razem, do tego pisalam matury zeby kasy wpadlo ale w miare czytam co u was.
Aguska zdrowka dla Bartka:tak:
Amelie to chyba dobrze ze wczesto wychoda na dwor, obraczki fajne;-)
Bunny widze ze Ty z moich stron:tak:
Witam nowe mamusie:-)

Doberek
U nas ciemno, zimno i ponuro..Brrr..Ja zabiegana, ale takie zabieganie lubie :-)
W czerwcu na 99% się przeprowadzam do mamy i się doczekać nie umiem :-) Wreszcie będe miała miejsce na szycie i może Fifi z astmy zacznie wychodzić. No i Lolo będzie miał więcej miejsca na latanie.
As ja nie widze Małej :-(
Ale dlaczego nie widzisz?
Nie masz FB i dlatego?
czy jak ?
postaram się wrzucić filmik na google
Bodzinka specjalnie dla Ciebie .
Tylko bokiem się wgrało i zmienić nie umiem ;-)

https://picasaweb.google.com/aneta.kurnik/Karolinka#5857028899056342178

Ostatnia edycja:
Bodzinka jak to miło że ktoś jeszcze jest z tej "ukrainy"
ledwo dzisiaj żyje ciąża strasznie dzisiaj dokucza a i pierworodny rogi dzisiaj pokazuje ząbki mu się wyżynają wiec ciągle płacze

reklama
Do góry