Witam można się dołączyć? ja też jestem siedzaca w domku z racji tego że moja młodsza cora ma astme ktorą stwierdzili w te wakacje i jeszcze póki nie uporządkuje spraw z lekarzami i porobię wszystkie badania i testy alergiczne . A tak troche o mnie to mam na imie Agnieszka mieszkam w Warszawie 7 lat po ślubie już jestem a no i jestem młoda mamuśką :-)
reklama
Co do sudokremu to bym nie ryzykowała ,bo to krem z cynkiem i może zbyt przesuszyć i mogą się ranki i pęknięcia robić .Bunny,wydaje mi się,że może to być wina za ciepłych papci lub butów,które nie przepuszczają powietrza i stopy nie oddychają,odparzyły się.Może spróbuj zasypywać buty mąką ziemniaczaną lub pudrem dla dzieci,a w domu stopy smarować sudokremem.Ewentualnie możesz zapytać w aptece o jakąś maść,na pewno coś doradzą. Jestem padnięta,jak co wieczór.Nie mogę się doczekać kiedy A.wróci to sobie trochę odpocznę no i posiedzę wieczorami,bo już mam dość chodzenia spać z kurami. Dobrej nocki.
Raczej posmarowałabym to maścią HUD SALVA .
U nas działa na wszelkie podrażnienia rewelacyjnie .
Począwszy od pupy małej a skończywszy na moich przesuszonych dłoniach i łokciach .
Witaj .Witam można się dołączyć? ja też jestem siedzaca w domku z racji tego że moja młodsza cora ma astme ktorą stwierdzili w te wakacje i jeszcze póki nie uporządkuje spraw z lekarzami i porobię wszystkie badania i testy alergiczne . A tak troche o mnie to mam na imie Agnieszka mieszkam w Warszawie 7 lat po ślubie już jestem a no i jestem młoda mamuśką :-)
Mieszkam w Markach niedaleko Warszawy ,więc tym bardziej miło Cię powiatać ,bo jesteśmy z tych samych okolic
Wklejam Wam filmik z raczkowania
Ja raczkuję -ja rządzę
E
EKOMAMA
Gość
Myślę,że cienka warstwa sudokremu nie zaszkodziłby,ale może faktycznie ta maść jest lepsza.Nie wiem,nie znam. No,a ja już na nogach od godziny :-\ Nie wiem jak długo jeszcze tak pociągnę..........
aguska2017
Fanka BB :)
Bunny też myślę że to przesuszenie i za ciepłe kapcie;-)nawilżaj tę skórę i ja bym przy okazji podpytała lekarza może coś przepisze;-)
Ekomama życzę Ci odpoczynku;-)a ty małą karmiłaś że wpadłaś o 2 w nocy
As super już wczoraj widziałam na fb;-)gratulacje;-)
Agusinka witaj ,mojemu synkowi także stwierdzono latem astme oskrzelowązrobiliśmy testy i bierze lekitylko niestety często choruje(ciągły katar)
Pogoda bez komentarza dobrze że nie musimy nigdzie wychodzić.mały ma dziś 5 dzień ospy troche nad ranem gorączkował
Ekomama życzę Ci odpoczynku;-)a ty małą karmiłaś że wpadłaś o 2 w nocy
As super już wczoraj widziałam na fb;-)gratulacje;-)
Agusinka witaj ,mojemu synkowi także stwierdzono latem astme oskrzelowązrobiliśmy testy i bierze lekitylko niestety często choruje(ciągły katar)
Pogoda bez komentarza dobrze że nie musimy nigdzie wychodzić.mały ma dziś 5 dzień ospy troche nad ranem gorączkował
BunnyCukino
dziękuje za rady
Doberek
U nas ciemno, zimno i ponuro..Brrr..Ja zabiegana, ale takie zabieganie lubie :-)
W czerwcu na 99% się przeprowadzam do mamy i się doczekać nie umiem :-) Wreszcie będe miała miejsce na szycie i może Fifi z astmy zacznie wychodzić. No i Lolo będzie miał więcej miejsca na latanie.
As ja nie widze Małej :-(
U nas ciemno, zimno i ponuro..Brrr..Ja zabiegana, ale takie zabieganie lubie :-)
W czerwcu na 99% się przeprowadzam do mamy i się doczekać nie umiem :-) Wreszcie będe miała miejsce na szycie i może Fifi z astmy zacznie wychodzić. No i Lolo będzie miał więcej miejsca na latanie.
Anula1989
Witajcie;-)
nie udzielam sie bo znowu mamy ciezkie noce, ledwo zyje. Przez mies Bartek spal ladnie i znowu wstaje w nocy, dzis nie spal o 1.20 do 3.40...Mam nadzieje ze nie bedzie to trwalo 5 miesiecy tak jak ostatnim razem, do tego pisalam matury zeby kasy wpadlo ale w miare czytam co u was.
Aguska zdrowka dla Bartka
Amelie to chyba dobrze ze wczesto wychoda na dwor, obraczki fajne;-)
Bunny widze ze Ty z moich stron
Witam nowe mamusie:-)
nie udzielam sie bo znowu mamy ciezkie noce, ledwo zyje. Przez mies Bartek spal ladnie i znowu wstaje w nocy, dzis nie spal o 1.20 do 3.40...Mam nadzieje ze nie bedzie to trwalo 5 miesiecy tak jak ostatnim razem, do tego pisalam matury zeby kasy wpadlo ale w miare czytam co u was.
Aguska zdrowka dla Bartka
Amelie to chyba dobrze ze wczesto wychoda na dwor, obraczki fajne;-)
Bunny widze ze Ty z moich stron
Witam nowe mamusie:-)
Ale dlaczego nie widzisz?Doberek
Nie masz FB i dlatego?
czy jak ?
postaram się wrzucić filmik na google
Bodzinka specjalnie dla Ciebie .
Tylko bokiem się wgrało i zmienić nie umiem ;-)
https://picasaweb.google.com/aneta.kurnik/Karolinka#5857028899056342178
Ostatnia edycja:
BunnyCukino
reklama
aguska2017
Anula o patrz a ja myślałam że te nocne pobudki już za wami
Podziel się: