reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As, dokladnie jest tak jak piszesz, Bartek coraz czesciej smieje sie badz placze przez sen, rzuca sie ciagle i przez to krecenie sie budzi. No nic dalam rade tyle wiec dam jeszcze troche wyjscia nie ma:-p
Fajne koszulki, po ile sprzedajesz?

reklama
Witaj Anula na nocnym dyżurze BB :-D:-D:-D
Dzięki .
Dla bb koszulki sprzedaję po 4 zł szt .
Inne rzeczy można pooglądać u mnie na stronie FB "Z koszyka rękodzielnika"
Link jest w sygnaturce ;-)
Pora iść spać
dobranoc

edit:
teraz idę spać .Mała się obudziła i zrobiła sobie przerwę w spaniu
poprzytulałyśmy się ,pocycałyśmy i już śpi
Ja też wreszcie idę na zasłużoną drzemkę .

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Jejku to ja miałam fantastycznie ze spaniem, takie budzenie sie po pare razy cóż to jest!!!
As ide Cię lubić i jako ja i jako Gałganki z Duszą. I zapraszam do siebie i na FB i na bloga ;-)
Ja kończe kolejny koszyk na zamówienie
484305_353562071427453_963165029_n.jpg

Ufff mam niemoc artystyczną ostatnio. Czekają kolejne projekty i mus do sklepu poszyć ale czas,czas. Dziś jedziemy z Lolkiem na wizyte kontrolna do psychiatry,będziemy o lekach rozmawiać.
Rano już inhalacje Filipowi zrobiłam...
As a koszulki są śliczne!!!
Ach i mam prożbe.
Możecie zagłosować??? Blog Gałganki z Duszą, głosujący też mają szanse na wygraną Gałganki z Duszą | Szyciowy Blog Roku
Bym chciała mieć 100 głosów i tylko 18 mi brakuje....:sorry:
Dzieciaki się klockami bawią...A ja dziś musze młodszego do przedszkola zapisać a starszego do szkoły...Wierzyć mi się nie chce...

aguska taaaakkkk :-D:-D:-D
Jestem rześka jak skowronek :-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze ,że już najgorsze za wami .:tak::tak:

Zdrówka

Bodzinka zainspirowałaś mnie blogiem ,choć już nie raz na nim wcześniej byłam .;-)
Dziś zostawiłam tam po sobie ślad :rofl2:

Może też założę swój rękodzielniczy ...
Od dawna co prawda o tym myślałam ,ale jakoś tak czas ucieka mi przez palce ...
Trza się jednak zmobilizować :tak:
To było moje jedyne noworoczne postanowienie i lada chwila półrocze mnie zastanie :-D:-D:-D:-D

As do dzieła!!! Ja go traktowałam troche po macoszemu ale teraz jak byznes ;-) rozkręcam to się za niego wziełam :-)
Pani dzisiaj w przedszkolu karte mi daje "A to mały już 3latka będzie miał??" :-) Ona g opamięta jako takiego maluszka co nie chodził :-)W grudniu wprawdzie, ale 3!!
Moje postanowienie noworoczne to było wziąść Filifonka do fryzjera i już je zrealizowałam ;-)

Hej,ja tylko na chwilkę,głosik oddany :-) Dużo bym chciała napisać,ale moja dzidziulka właśnie się budzi.Potem na spacer. Miłego dnia życzę i` do później :-)

reklama
Do góry