reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Buunny i u nas takie realia,,dziwia sie ze ludzie wyjezdzaja,ze dzieci sie malo rodzi,,no bo jak tu w Pl dobrze zyc,utrzymac prace..no nie da sie....

reklama
Hejka babeczki. witam nowe mamy.

Aguska zdrowia dla Bartka.

ja jutro ide do szpitala z mlodszym. mam nadzieje ze nas przyjmą, zrobią co mają zrobić i bedzie z głowy.

bunny wspolczuje relacji z rodzicami. ja bym nie wyrobila chyba.. uczulona jestem na takie pouczanie.
I gratulacje drugiego dzieciątka. Moj mlodszy tez powstał podczas urlopu malza jak pracował w Niemczech.

Bunny,też myślę,że z rodziną gorzej niż samej z dziećmi,ja siedzę sama z dwójką,co drugi miesiąc,bo mąż też wyjeżdża na kontrakty.Łatwo nie jest,ale jakoś daję rady. Ale zimnica dzisiaj!Połowa marca,a tu taki ziąb :-\ Idę w końcu te ciacho robić,wcześniej nie dałam rady,bo Matylda było strasznie marudna i mało spała.Nie wspomnę o kolejnej nieprzespanej nocce.Jejku!Kiedy ja się wyśpię?!

Uffff kupiliśmy obraczki :) Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki

Ogólnie to jakis taki młyn u nas. Dni leca szybko. Młody zadowolony bo chodzi do przedszkola. CHociaz juz po 2 dniach smarkał :/ masakra... Co tam ze zimno, dzieciaki coziennie na dwór łażą.

U nas w nocy -16 ;)
śliczne
bardzo dobrze ,że dzieci na dwór wychodzą ,bo tak powinno być ,a niestety rzadko się zdarza....

Hej Mamuśki dołączam do klubu Mamy siedzące w domu z dziećmi :)
witaj

BunnyCukino witaj rozgość się napisz nam może coś więcej o sobie;-)

Mój mały już śpi dał się ładnie posmarować nie drapie się nie gorączkuje po prostu póki co super przechodzi tę ospę
U nas mróz za oknem oj ta wiosna nie chce do nas przyjść:sorry:
początek ospy zwykle jest łagodny ,a potem to różnie :baffled:
Zdrówka dla małego

witam wszystkich
Młody ma katar i coś mu zalega na gardełku. Apetyt mu dopisuje tylko jest lekko marudny więc nie jest źle. Mały obecnie śpi więc szukam pracy.
witaj

Renia a co z Oskarem się dzieje na jakiś zabieg z nim idziesz?
u nas 4 dzień ospy i jest krótko mówiąc masakra jest coraz gorzej:-:)sorry2:

zdrówka

U nas weekend lekko zwariowany ,ale udany .
Odcięłam się prawie zupełnie od neta i dobrze mi z tym .
Karolcia powoli zaczyna raczkować ,więc też wszystko na dobrej drodze .
Jak się ogarnę to wrzucę film jak mała raczkuje ,a tymczasem kilka fotek

Załączniki

• DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_0029.jpg
    DSC_0029.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC_0037.jpg
    DSC_0037.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 23
hej

As Karolcia super,,jak ona sie zmienia,,no masiakra..super,ze zaczyna brykac...

Renia na co do spzitala??
a
guska matko wspolczuje tej ospy...

Amaliee też mam połączenie białego i żółtego złota bo nie wiedziałam na jakie się zdecydować :)

U ja jutro z Oliwią idę do lekarza bo w zeszłym tygodniu w zgięciu łokcia na jednej rączce zrobiło się jej paskudztwo. Jakaś krostka ze strupem i wygląda na to jakby to się roznosiło. Bo dzisiaj jest już tego całkiem spora gromadka :( A w następną niedzielę miałyśmy iść na basen i pewnie nic z tego nie wyjdzie :/

U nas okropnie zimno niby tylko -2 ale strasznie wieje.

Weekend mieliśmy pracowity byliśmy "ekipą remontową" z Oliwią na czele i pomagaliśmy siostrze mojej przygotować pokój dla maleństwa :)

Witajcie Mamuśki,
EKOMAMA jest ciężko ale trzeba zacisnąć zęby i siedzieć cicho na d..pie jak nie ma innego wyjścia.

Mamuśki mam taki problem mojemu syniowi schodzi skóra pomiędzy palcami u nóg. myje dokładnie wycieram a i tak co jakiś czas to wraca nie wiem czy to może wina ciapów może niewystarczająco oddychają? Czy miała któraś z was taki problem i jak sobie z tym radzić?

reklama
Bunny,wydaje mi się,że może to być wina za ciepłych papci lub butów,które nie przepuszczają powietrza i stopy nie oddychają,odparzyły się.Może spróbuj zasypywać buty mąką ziemniaczaną lub pudrem dla dzieci,a w domu stopy smarować sudokremem.Ewentualnie możesz zapytać w aptece o jakąś maść,na pewno coś doradzą. Jestem padnięta,jak co wieczór.Nie mogę się doczekać kiedy A.wróci to sobie trochę odpocznę no i posiedzę wieczorami,bo już mam dość chodzenia spać z kurami. Dobrej nocki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry