reklama
E
EKOMAMA
Gość
Oj Aguśka,to szybkiego przejścia tej ospy Wam życzę,chociaż będzie już miał z głowy.
Bunny,też pomyślałam sobie o Twoim wieku,skoro napisałaś,że Sailor oglądałaś w dzieciństwie..hehe...bo moje dzieciństwo to właśnie Reksio,Bolek i Lolek itp.
No,ale Sailor również oglądałam z moją siostrą gdy była mała (młodsza o 20 lat ode mnie).
Amaliee,obrączki bardzo ładne,uwielbiam połączenie białego i żółtego złota.
Jejciu!Dziwnie poczułam się widząc te obrączki,chyba bym nie zdecydowała się na ślub.....sama nie wiem...
A!Dzięku za kciuki co do kupki Matyldy,jednak zdecydowałam się na czopa,bo nie miałam jabłek,a nie chciałam czekać,dałam ćwierć,oszczędzę Was i nie będę opisywać co i ile wyszło,ale po ponad tygodniu to możecie sobie wyobrazić.Biedne dziecko.
Tutaj też słonecznie,ale i wietrznie.
Idę ciacho robić,bo zamówiłam w dobrym sklepie dobry twaróg,a że tego dużo to nie chciałbym by się zmarnowało.Czy wyjdzie,nie wiem,ani cukiernik ze mnie ani kucharz.Wybrałam tak prosty przepis,że jak dam plamę to w deprechę popadnę.Postaram się
Bunny,też pomyślałam sobie o Twoim wieku,skoro napisałaś,że Sailor oglądałaś w dzieciństwie..hehe...bo moje dzieciństwo to właśnie Reksio,Bolek i Lolek itp.
No,ale Sailor również oglądałam z moją siostrą gdy była mała (młodsza o 20 lat ode mnie).
Amaliee,obrączki bardzo ładne,uwielbiam połączenie białego i żółtego złota.
Jejciu!Dziwnie poczułam się widząc te obrączki,chyba bym nie zdecydowała się na ślub.....sama nie wiem...
A!Dzięku za kciuki co do kupki Matyldy,jednak zdecydowałam się na czopa,bo nie miałam jabłek,a nie chciałam czekać,dałam ćwierć,oszczędzę Was i nie będę opisywać co i ile wyszło,ale po ponad tygodniu to możecie sobie wyobrazić.Biedne dziecko.
Tutaj też słonecznie,ale i wietrznie.
Idę ciacho robić,bo zamówiłam w dobrym sklepie dobry twaróg,a że tego dużo to nie chciałbym by się zmarnowało.Czy wyjdzie,nie wiem,ani cukiernik ze mnie ani kucharz.Wybrałam tak prosty przepis,że jak dam plamę to w deprechę popadnę.Postaram się
E
EKOMAMA
Gość
Jejku! Bunny,no oczywiście witaj!!!
No i zdrowia życzę,przestańcie już chorować,przecież wiosna tuż tuż:-)
No i zdrowia życzę,przestańcie już chorować,przecież wiosna tuż tuż:-)
BunnyCukino
Fanka BB :)
No posprzątane, mój Młody zafundował sprzątanie na kolanach nie ma to jak zbierania szkła arcoroc z dywanu. Szklanka robiła się w drobny mak:-(, mam nadzieje że nic nie zostało.
Dziewczyny co wy z tym wiekiem miałam 7 lat jak leciała ta bajka.
Dziewczyny co wy z tym wiekiem miałam 7 lat jak leciała ta bajka.
aguska2017
mili zdrówka dla synka;-)
Bunny ja pamiętam tę bajkę
Ekomama dobrze że malej już lepiej;-)powodzenia z ciachem;-)
mały nie chce za bardzo jeść ugotowałam mu zupkę a on się po prostu na nią wypiąłdobrze że chociaż gotowane mięsko zjadł
A ogólnie lekko przechodzi tę ospę myślałam że będzie o wiele gorzej
mam nadzieje że jak już mały wyzdrowieje to akurat ciepełko się zrobi
Bunny ja pamiętam tę bajkę
Ekomama dobrze że malej już lepiej;-)powodzenia z ciachem;-)
mały nie chce za bardzo jeść ugotowałam mu zupkę a on się po prostu na nią wypiąłdobrze że chociaż gotowane mięsko zjadł
A ogólnie lekko przechodzi tę ospę myślałam że będzie o wiele gorzej
mam nadzieje że jak już mały wyzdrowieje to akurat ciepełko się zrobi
Koralikowa
Hej
Aguska dobrze ze ma malo,moj tez mial doslownie kilka.
Bunny witaj.gratki ciazy,bo widze ze poczatek. Ana dlugo sama zostajesz? Co ile chlop zjeźdza? A z zawodu kim jestes?
Eko no to dobrze,ze Matyldka juz ma sie lepiej i oddala bo miala.
Amalie sliczne-widze ze przygotowania ida do przodu,a suknie znalazlas?
As??
Mili zdroweczka dla malego.
Aguska dobrze ze ma malo,moj tez mial doslownie kilka.
Bunny witaj.gratki ciazy,bo widze ze poczatek. Ana dlugo sama zostajesz? Co ile chlop zjeźdza? A z zawodu kim jestes?
Eko no to dobrze,ze Matyldka juz ma sie lepiej i oddala bo miala.
Amalie sliczne-widze ze przygotowania ida do przodu,a suknie znalazlas?
As??
Mili zdroweczka dla malego.
BunnyCukino
a dziękuje:-) mąż przyjeżdża co 6tygodni na 1tydzień, zrobił swoje i się zabrał a tak serio to ja go przycisnęłam że ma tydzień na zdziałanie dzidzi;-) . Zawód księgowa.
Koralikowa
aguska2017
koralikowa no niestety mój ma sporo tych krostek
Bunny to samej pewnie tak ciężko teraz jeszcze z drugim dzieciątkiem będzie
Bunny to samej pewnie tak ciężko teraz jeszcze z drugim dzieciątkiem będzie
reklama
BunnyCukino
ciężko z samego faktu że bez chłopa co prawda mieszkam teraz z rodzicami ale oni więcej krwi psują niż jak bym była całkiem sama najgorsze jest to pouczanie bo oni lepiej wiedza i przeszkadzam im w wychowywaniu mojego dziecka . puki co nie ma warunków aby pojechać do męża ale może to się zmieni. Mąż wyjechał jak nasz skrzat miał miesiąc, wszyscy na tym cierpimy ale nie mam rady jak się chce żyć to trzeba pracować a u nas nie było możliwości na prace.
Podziel się: