reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguśka zdrowia dla małego i jak najmniej drapania ;-).

Wróciłam z Szymonem od lekarza. Poszłam znów, bo kaszel go tak dusi...ale jest bez zmian, katar gęsty spływa mu w gardełku i to sprawia taki paskudny kaszel :-:)confused2:.

Gracus dzis nocuje u teściowej, mąż wraca wieczorem...chyba fajny koniec piątku bedzie hehehehe

wiolunia zdróweczka dla syncia i udanego wieczoru;-):-p
Koralikowa tak w przedszkolu dorwał bo dwóch innych chłopców z jego grupy też już zachorowali.
Póki co nie jest źle dużo krostek nie ma na buzi prawie w ogóle nie drapie nie gorączkuje tylko jest okropnie marudny.
U mnie przed oknami był wypadek dwa samochody się stuknęły no i były dwie straże trzy policje i karetka więc z małym patrzeliśmy.

BunnyCukino witaj rozgość się napisz nam może coś więcej o sobie;-)

Mój mały już śpi dał się ładnie posmarować nie drapie się nie gorączkuje po prostu póki co super przechodzi tę ospę
U nas mróz za oknem oj ta wiosna nie chce do nas przyjść:sorry:

Hmm.. coś o sobie?? Jestem mama 14m Michałka i spodziewam się kolejnej pociechy:-). przebywam na urlopie wychowawczym. Sama wychowuje syna ponieważ maż pracuje w Niemczech. To chyba tak pokrótce.

reklama
rocznik 87 a Ty Amaliee? jeśli chodzi o Minimini to nie wszystkie bajki mi tam pasują cześć jest faja część taka otępiająca. Ale z filmy disneya zgodzę się że warto dzieciom puszczać i samemu miło je oglądać

Do góry