reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Helloł.

As tradycyjnie głos oddany.

Pogodna nam sie zepsula.przedwczoraj bylo tak cieplucio, słonecznie, wczoraj mniej, ale tez dosyc przyjemnie jak na marzec. a dzis??? snieg spadł. niewiele, ale spadł.

Moj katar nadal trwa. mam odsc uczulen, alergii i wszystkiego co z wiązane z początkiem wiosny ( jesli chodzi o alergeny trzecz jasna ).
Aguska syn twoj juz milosci zawiera??? Moj mlodszy mi jakis czas temu oznajmil ze on w przedszkolu dziewczyne ma. caluje ją w policzek, chodzą za reke.. pytam kto nia jest. no i wymienia.." Julianka, Julka, Zuzia, Anita".
chyba bedzie trzeba naprostowac kawalera ze to nie tedy droga. jedna dziewoja mu wystarczy :)

reklama
Witam przy kawie.
As głos oddany :)

Dziś moje "oba dzieciory" zrobiły mi pobudkę o 6 rano, ale to nic, ze sobota :wściekła/y:, że Gracek może sobie pospac dłużej...nie no bo po co, ale od pon do piątku dziada małego do szkoły o 7 nie można zwlec z łóżka, wrrr...

Dziś Pan mąż wraca z delegacji, trza jakiś dobry obiad zrobić hehehe

No i weekend w końcu, chwila spokoju od zajęć, terapii, rehabilitacji...

678240.png

Kobietki wszystkiego najlepszego
z okazji wczorajszego Dnia Kobiet.

138729.gif
138729.gif

AS zagłosowane.:)

A ja od czwartku mam doła.
A mianowicie nasz psiak Laki dostał dziwnego ataku,
jak ja byłam w pracy,
m.mi go opisał,i się przestraszyłam na maxa.
Wczoraj z rana też miał dwa,biegiem do weta,
i potwierdziły się moje podejrzenia
na 95% nasz Lakuś ma padaczkę.
195481.gif

Dostał zastrzyk,wet.przepisała leki,
i zobaczymy za tydzień kazała się pokazać,
a gdyby coś się działo,to kazała dzwonić ona przyjedzie.

Chyba się zakope,i wstane jak to wszystko minie.
195481.gif
195481.gif

A wczoraj popołudniu padał marznący śnieg,z deszczem.
Jak wyszliśmy z pracy,to auta miały lód na szybach.
Skrobałyśmy ponad 15 minut,masakra,
na drodze była szklanka.
Dziś prószy śnieżek,
ja chcę wiosnę ,mam już dość tej zimy.

M.w pracy,a ja z chłopaszkami urzęduję.
Już poodkurzane,zupka się gotuje,
pranie wstawione,tylko podłogi umyję i z głowy.

Miłego i spokojnego dnia kobietki.

Ostatnia edycja:
Chciałabym żeby Matyldka przesypiała całą noc..marzę o tym!Ale to jeszcze mały ssaczek i potrzebuje żarełka co 3godz.,w nocy też.Problem w tym,że w nocy nie budzi się tylko na cyca,ale czasami,a nawet dość często przebudza się z niewiadomej przyczyny i muszę dać jej cyca,pociumka chwilę i zaśnie.Smoka w nocy nie akceptuje.Niestety.
I tak,zaczęłam ją przestawiać na wcześniejsze zasypianie na noc i wczorajsza noc to porażka,bo usnęła pięknie o 21,ale o 2:30 obudziła się i nie spaliśmy do 5.Marcelek pobawił się klockami,było wesoło :dry:.
Ale dzisiaj było już lepiej.Wiem,że dopóki karmię piersią to mogę pomarzyć o przespanych nockach.

Pogoda tragiczna,za oknem biało,deprechy idzie dostać.Nie dość,że wieje wiatr to w dodatku śnieg,marznący deszcz i cholera wie co jeszcze.U nas ponoć ma tak być przez cały tydzień więc my przez tydzień siedzimy w domu.Strajk!

hej

aguska no masz..teraz u mie zimaaaaaa...proszy ze hej,,az sie boje ranka...
taaa bedzie mial dziewczyn ze hoho...

ekomama no doklandie,poki kamrisz,zapomnij,,ale juz pomysl jak przestaniesz karmic,,a do ilu chcesz karmic???

Cześć Dziewczęta :):)

Kawkę piję, Szymon ćwiczy z p. Grzesiem...chwila spokoju;-).

Serce mnie boli co raz bardziej...dziś jest ten dzień...najgorszy w miesiącu...opłacanie rachunków :-:)-:)-:)confused2:...naprawdę serce boli, że trza im tyle kasy co miesiąc wydawać, buuu
Że nic za darmo nie ma, nie?

To ja biorę się za te nieszczęsne przelewy, fajnego dnia Wam życzę.

Ups.. przepraszam za zamieszanie z "Caps Lock'iem".. widać nie czytałam regulaminu. Postanawiam poprawę :):)

U nas zima okropna jest, śniegu po kostki i jeszcze wiatr. Olka była na sankach ale tatuś za mocno wszedł w zakręt i się przewróciła no i na sanki już nie chciała wejść. Korzystając z ( mam nadzieję ostatniego śniegu) Ola chodziła po kolana w zaspach i biegała przez cały spacer regularnie "łapiąc zające".

Amalie każdy ma inne zdanie na temat karmienia niemowlęcia i każdy powinien robić tak jak uważa:tak:
japaneczka to młoda poszalała:-D

A mój maluch wczoraj zasnął o 17 napił się o 19,30 bo go obudziłam i spał już na noc wstał o 5,50:-Dodespał swoje zaległości chyba:-D
Ja mam już tyle śniegu że aż nie chce się wychodzić do tego zimno... ale jeszcze troche:tak:

reklama
amalie bo to tak jest że każda ma swoje doświadczenia i swoje racje i nie można komuś narzucić swoich przekonań bo każdy robi jak uważa.Co do kłótni musisz być dzielna bo im bliżej ślubu to pewnie będzie więcej nerwów;-)olej sprawę ;-)

Ja z małym cały dzień się bawię:-D ale coś mnie głowa teraz zaczęła boleć:baffled:

Do góry