reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amaliee ojej, dużo dużo zdrówka dla was!
Renatka no ,pamiętam jak opisywałaś swoje rewolucje jelitowo- grypowe. :tak:Oby jak najszybciej przeszły wam te "trudne dni".
Aga a masz jakieś plany na weekend? Mój jutro wyrusza do Opola z kolegą sprowadzić auto , znowu z Amelką w domu urzędowac będę. Starszaki na weekendzie u babci.
Koralikowa zrobiłam. :tak:Pyknąć ci fotkę z ostatnich 4? ;-)O ile w nocy ich "mysza" ( mąż) nie zje. :-D
A ty co pieczesz?

reklama
witajcie mamuśki.
Widzę ,że chorobowo się zrobiło .
Wpadam się pochwalić .
STOIMY !!!!!:-D:-D:-D
A z robótkowych rzeczy to Karolinkowe kowbojki

aaaaaaaaaaaaaaaa padne zaraz. z radochy
smile.png
fundacja do ktorej wysylalam apel Filipowy zgodzila sie na oplacenie nam turnusu w Instytucie. Normalnie padne zaraz
smile.png

ale sie ciesze
smile.png

zmykam na zebranie do F.

nadal mam banana na facjacie :)

Amelie mi po ostatniej jelitowie tez 5 kg ubylo. tylko ze ja wazylam przed zwracaniem 54 kg, wyglądalam jakbym nie jadla. a pozniej to juz smierc ;/

zdrowia wszystkim zygającym, chorującym i mającym chorowac :)

Ostatnia edycja:
hej hejka
ja z kawa...

renia to super,,,tez sie bardzoc ieszymy ze macie taka fundacje:)))

Ja zaraz znowu do kosciola,,ja nim bede rzygac,bez kitu..a tam to masakra..nic co do komunii potrzebne tylko oo invitro,,o zwiazkach sexualnych,,no kumacie..ja pierdziuuuu:no:

Amaliee ja to mam samego nerwa na kosciol,ksiedza..i ta komunie,,totalna klapa...
ide zaraz do kosicola na 11...gdyby nie komunia to bym nie poszla,ale liste ob sprawdzaja,,ehh

Ja na mojego proboszcze nie moge narzekać, za chrzest grosza nie wołał, szwagrom za ślub też nie.

reklama
Dziękuje Aguś! :-) No, moje słońce wczoraj zdmuchnęło 4 świeczuszki na torcie. Ale ten czas leci...
I koniec ferii, dziś trzeba było wstać o 7 i wyszykować starszaków do szkoły. Myślałam, że będą gorzej ociągać się po 2 tygodniowej labie, ale wstali i chętnie wymaszerowali. :tak:

Do góry