reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejj

Laski no pytacie gdzie ja,,no ferie mam..to wybyła do swojego do Niemiec....
Ale szczerze mam nerwa na niego.juz w samochodzie jak jechalismy sie pozarlismy,,wiec juz chce do domu...bo dzisiaj sprzatalam szafke i tam suprise,,ku,,rwa ktorego nie trawie......

As no to wy macie jednego z nielicznych ksiezy,,chwal sie tu i tam swoimi szydelkowymi nowowsciami:)))

Amaliee moje dziecko chodzi na religie i nie jest źle...normalnie jakw szkole,,wiec bedzie chodzil...
Bo ja moze nie za bardzo praktykujaca,ale wierzaca i moje dziecko tez...

Pije kawe..a nerwa mam caly czas..chyba moglam zostac w domu:sorry:...

reklama
To jeszcze wkleję aktualne fotki dzieci
Kuba i sztuka spania
Jak to dziecko się wysypia?:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_0313.jpg
    DSC_0313.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_0335.jpg
    DSC_0335.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_0317.jpg
    DSC_0317.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_0337.jpg
    DSC_0337.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_0289.jpg
    DSC_0289.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0291.jpg
    DSC_0291.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 33
Hej kobietki wpadam do was
Amalie a jaką sukienkę chcesz?masz już wybrany fason?z ramiączkami czy bez?opisuj kochana bo ja uwielbiam takie rzeczy:-D
Ekomama zdroweczka dla was dobrze zrobiłaś wychodząc ze szpitala:tak:;-)
As dzieciaki fajowe:-Dno i ładne rzeczy robisz:tak:

co do księży to temat rzeka... Ja kiedyś i wierzyłam i chodziłam do kościoła a teraz ani jedno ani drugie.Niestety i powiem wam że jest mi tak dobrze a ochrzciłam Bartka bo to dla mnie bardziej tradycja niż sama wiara dam go do komunii oczywiście o ile nie będzie z tym problemu no bo jak to my mamy tylko ślub cywilny czyli żyjemy w grzechu i nawet zabójca jest lepszy bo dostanie rozgrzeszenie a my nie...........ale każdy niech wierzy w co chce .Ja kiedyś znałam fajnego księdza takiego z powołania ale takich to ze świecą szukać.Nie zapomnę tylko przy chrzcie Ł się pyta ile kosztuje(oczywiście mieliśmy mega problem aby ochrzcić małego)ksiądz na to co łaska a po chwili dodaje minimum 200zł:-D

Moje dziecie już śpi i mam chwile wolną zaraz obeirzę Na Wspólnej:-)

No widzisz Aguśka .A u nas jak zapytasz ile kosztuje to usłyszysz.
Tu nie sklep i się nic nie kupuje .:no::-D:-D:-D
Trzeba zapytać jaka ma być ofiara ewentualnie ,więc usłyszysz
Tyle na ile Cię stać .Co łaska .
Ja nie zapomnę jak w święta ksiądz przyjezdny jakiś zbierał na tacę i jak zawsze D.rzucił 200 zł .
Ksiądz idzie i mówi :
Panie Boże zapłać ,Panie Boże zapłać ,a jak zobaczył 2 stówy na tacy to mu oczy z orbit wyszły :szok:
i powiedział :
Panie Boże WIELKI zapłać ukłonił się i poszedł :-D:-D:-D
ale miałam bekę z niego normalnie do końca mszy .:-D:-D:-D
Aguśka ,ale to do chrztu potrzebny jest akt małżeństwa ,a do Komunii to chyba już nie ,a przynajmniej od nas nic nie chciał .:no:

Ja dwoje dzieci chrzciłam "w grzechu" bo tylko słub cywilny i ŻADNYCH problemów nie było.
Szwagier swoje dzieci chrzcił duże (starsza miała 9 lat mlodsza 7) i też ksiądz problemów nie robił.i Kasy nie wołał.
Tak jak u As, co łaska.
Kurde blaszka...Znowu deprecha mnie dopada :-(
As cudności tworzysz!!!

hej

Ja tez dopiero wstałam..kawa.sniadanie...

Bodzia no i super ksiadz..
ja wogole iuwazam ze co dziesiaty jest z powołania,reszta to.......grrr..

reklama
Ja zaraz po Lolka, na poczte wysłac lale na charytatywny jarmark....
W sobote mam gości :-)
Koleżanka z forumz rodzinką :-)
Będą naleśniki na pikantnie i prosty makowiec :-)

Do góry