reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa ja o tym decyduje. Więc widuje ich hmmmmmm ;-) Ale to on za to poniesie konsekwencje jak dorosną.Ale ja mu nie bronie, w zadnym wypadku!!!! Pod tym względem jestem elastyczna, dzieci mają pełne prawo go widywać, a że on nie ma czasu..to inna bajka..
Dzień dobry w ogóle.
Aukcja charytatywna kolejna Tym razem z Baśką
Rękodzieła dla Karolinki 68 Krówka (3011264054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prosi o udostępnianie
Justa dzięki za info w sprawie Arturka. Ide na poczte dziś.

reklama
paczki.jpeg

A to dla was:-)

Witam za oknem mam zimę:confused2:nasypało śniegu przez noc i teraz chlapa się robi:sorry:
mały w przedszkolu ja po trochu sprzątam coś mi się nie chce:-D
dziś już piątek...ale ten czas szybko leci

A my z Amelką skorzystaliśmy ze słonecznego dnia i ulepiłyśmy bałwana. Śnieg fajnie się lepi.:tak: Ciekawe czy do jutra postoi.
Kupiłam sobie foremki metalowe do babeczek, wczoraj przyszły.I dziś zamierzam poszaleć w kuchni.

U nas pogoda dziwna i do tego ciemno, buro i ponouro i człowiek by tylko spał i spał i spał..

Hej dziewczynki nie było mnie tutaj milion lat, u nas mega zmiany zaszły, wszystko jest inaczej niż było:)
Jak sobie pomyślę, że Gaja w tym roku skończy 3 latka to aż jestem w szoku!
A co u Was, jak Wy się spełniacie??

Amelie zdrowka dla was.
ja to przechodzilam w grudniu. Myslalam ze wydale z siebie wnetrznosci tak mnie darlo. dwa di takiej rewolucji a potem kolejne dwa grypa.

U nas przedwczoraj dzieci narzekaly na zolądek, Oskar "mial wymiota" , mnie coś mulilo tez, ale skonczylo sie efektami dzwiekowo zapachowymi.

z Ł mamy trudne dni. tzn on jest trudny.. a ja nie lubie jak sie ze mnie glupka robi.

no i zma znowu. tzn tego zimą nazwac nie mozna.. ale wiosną tez nie ;/

reklama
hej

Ja juz ferieee juppiiii...
Moj juz jedzie,bedzie gdzies za 2h w domu..a w niedziele z nim jade za granice...:)))

Ja bylamw kosciele..na angielskim,niedawno wrocilam,.caly dzien zalatany..

Ciasto robie,banalne proste i mam nadzieje,ze wyjdzie,,na zimno:)

aguska u mnie sypie caly czas..ale jest 0 tylko,,w dzien nawet plus..wiec jakos sie pewnie nie dotrzyma..

justa wykorzystalas babeczki?? tzn foremki/

Bo dzia ja spalam popoludniu...bym na angielski zaspala na 16 hyh.syn mnie obudzil,hee

amaliee zdrowka wam zycze...

renia i dobrze ze nie dajesz glupka z siebie robic....

Do góry