reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Koralikowa czyli twój mały jeszcze przed feriami? My już niestety kończymy. Starszaki w łóżku przeleżeli , bo grypa ich dopadła. :baffled:
Aga kiedy idziesz na kontrolę z Bartkiem? Jutro? Lepiej mu?
No i ładną zimę mamy znowu! Sypie , że świata nie widać. : Rofl2:
A gdzie pozostałe mamuśki? Meldujcie się!
Idę obiad szykować.

No kupiłam mleko :-p
Kawa mmmmmmmm ;-)
U nas ferie się zaczynają w poniedziałek. Ale nie dla Lolka :-p Paskudna matka go posyła do przedszkola :-p

hejj

U mnie sypie snieg...ze bialo juz w godzine..masakra
a ja na wiosne czekam...

Bodzia ja tez mam ferie od pon..
justa ja za dwa dni hee ferie mam..mlody od 15 jedzie na oboz...

Amaliee ale on jest zameldowany z dziećmi. Mieszkanie jest prawnie jego, nie zdał go mnie boja sie wyprowadzam. W sumie jest nasze, ale on jest głównym najemcą.
I coś im kupi :-p Tylko "co"?????????????? ;-) :-p

reklama
Bodzinka a jak sąd zadecydował o widywaniu chłopców przez eksa? Ty o tym decydujesz czy to przez sąd ustalone jest jakoś?
Koralikowa widzę , że śnieg i do Ciebie dotarł. U mnie wieczorem przestało sypać, ale zaraz znowu plucha i breja na chodniku i ulicy się zrobiła.
Amaliee pewnie teściowa chce się pokazać z jak najlepszej strony przed rodziną, znajomymi...A chłop jak to chłop. Czasami jak drugie dziecko. ;-)
Aga to super , że Bartuś wyzdrowiał! Zazdroszczę ci tego podglądania go w przedszkolu. Ja siedziałam w pracy i włosy z głowy sobie wyrywałam co moje starszaki robią w przedszkolu, czy nie płaczą, czy krzywda im się nie dzieje...

Do góry