reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej witam poniedziałkowo
U nas w nocy przymrozek a teraz -2
Od rana już jestem zła.dzwonię do przychodni bo z Bartkiem na kontrole muszę iść a tam nawet sygnału nie ma:angry::baffled:
On jutro chce iść do przedszkola ale dobrze by było gdyby go jeszcze osłuchała a tak co?normalnie ...:dry:

reklama
hej

Ja z kawa..

aguska to niezle,,te sluzby nfz to o kant d..rozbic....

A ja zrobilam tego mojego wirusa..nie wiem czy wam pisalam..ale 6 godz z nim walczylam..
dzisiaj pierwszy raz kompa odpalilam i neta...ale caly czas mam stresa ze sie wylaczy znowu...

Echhh ja na 11 do pracy...do 15...

MOj maly jedzie na oboz zimowy w ferie:0 mam sporo zakupow...masiakra...
m
ilego dnia

Koralikowa dobrze że się go pozbylaś (wirusa)
a młody daleko jedzie?
My z Bartkiem teraz się byczymy wcześniej bawiliśmy się ciuchcia
I jakoś czas leci
dobrze że jutro już idzie do przedszkola bo brakuje mu dzieciaków

cześć dziewczyny
Widzę że od jakiegoś czasu strasznie pustki na naszym wątku:-(
Ja już czuję wiosnę i sie nie mogę jej doczekać:-D
dziś na przemian raz świeci słońce raz pada deszcz także wiosennie się robi:-D

cześć dziewczyny
Widzę że od jakiegoś czasu strasznie pustki na naszym wątku:-(
Ja już czuję wiosnę i sie nie mogę jej doczekać:-D
dziś na przemian raz świeci słońce raz pada deszcz także wiosennie się robi:-D
Wszystko pięknie ładnie :tak:, gdyby nie ta ćtapa . :-D Człowiek po kolana ubłocony.
Oddałam Amelce kozaki do reklamacji , bo jej popękały i przemiękają. I została bez butów na 2 tygodnie. :dry:
Koralikowa i już wszystko ok z kompem? Synek dzwonił? zadowolony?
Jadę Pit'a złożyć do urzędu Skarbowego, troszkę kaski wpadnie.

Dobry!!!!!!!!!!
Justa pit...Ja usłyszałam, że kasy na dzieci nie dostane:no::no: Tatuś "coś" im kupi:dry: ciekawe co to "coś" będzie....
Rozprawa tydzień temu, @ przylazła i Bodzinka odzyskała optymistyczne spojrzenie na życie :-p Do następnej @ hi hi hi

hejj
ja po dwoch zebraniach...

justa a skad mial dzwonic??
jeszcze nie pojechal....dopieroo 15....jedziee

Bodzia a dlaczego??? z pitu nie dostaniesz???

justa to mała nie ma teraz w czym chodzić:sorry2:dobrze że do przedszkola nie chodzi bo tak to już w ogóle masakra
u nas nie ma chlapy:no:kilka kałuż i tyle;-)
Bodzia nie skumałam:-Dto ty sie nie rozliczasz?a twój eks się na pewno rozlicza to może odpisać sobie dzieci a tym samym dać troche kasy na nich

Mnie przeziębienie dopadło mam nadzieje że jutro już będzie lepiej

reklama
No ja nie mam z czego się rozliczać :-p Ja nawet w UP nie jestem zarejestrowana, bo nie moge być.
Eks się rozlicza z dzieci. I ja nie mam za bardzo możliwości tej kasy od niego wydobyć. Pewnie "coś" dzieciom kupi..Pytanie co:dry::dry:

Do góry