reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As oo fuj,,ale jaja..no masakra..

ale szybko sie uwinelas..

Bodzia gratki wolnosci jeszcze raz i potem chwal sie koszami:)

amaliee a czemu w trojke jedziecie?? sama z mama nie mozesz,,po co chlopa targac...nie moze widziec...

reklama
Hej

W koncu mam neta w tel,wiecznie mnie z bb wywalalo.
Ladowarka mi od lapka padla i kaput,uziemiona jestem z netem w tel.
Jutro jade kupic nowa,bo tak dlugo nie pociagne.

Amalie faktycznie pusto tu.
Gdzie wy!

Amalie twoj maly dobry giguś.
A to daleko masz faktycznie. A nie masz prawka?

Zmykam spac

Aguska,Koralikowa -- A. jeszcze ok.3 tyg. w domu będzie,także zdążę się namęczyć jeszcze,ale w jutro przyjeżdża moja siostra z mężem i dziećmi tak więc jakaś odskocznia będzie,bo już deprecha mnie dopadała..........noż kurcze,nawet z rana nie ma spokoju,zamykam narazie,bo A też wstał i mi tu ględzi :wściekła/y:

Bodzika - gratulacje wolności!

Amaliee - ciężko tak bez prawka i bez auta.Ja mam zamiar zrobić gdy malutka trochę podrośnie,bo teraz ona bez cyca ani rusz.Zamiar zamiarem,ale czy się uda,zobaczymy.Jestem dobrej myśli.A. poganiał mnie już wcześniej na prawko,ale jakoś tak się nie "czułam". Mamy zamiar kupić nowe,większe auto i powiedział,że te stare mi zostawi co bym je wykończyła:-)

Cholewcia,ględzi mi tu nad kompem:"co już tak z rana skarżysz się dziewczynom na mnie?" :-):-D

Mimo uczucia,które nas łączy muszę sobie od tego faceta odpocząć...

Co do księży to ja mam spokój,dla mnie matka Ziemia mogłaby pochłonąć wszystkie kościoły na tej planecie.Już nie raz za skórę mi wszedł kler,dla mnie to darmozjady!!Odkąd zaczęłam się bardziej interesować historią chrześcijaństwa poprostu gardzę nimi,nawet dzieci nie zapisałam do tej sekty.

Dobra lecę na śniadanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ekomama podobnie myślę na temat kościołów i coraz więcej ludzi przejrzało....
a mnie choróbsko chyba bierze:dry:mały lepiej teraz muszę uważać żeby jeszcze ode mnie nie podłapał
a pogoda okropna!!!!!!!!!!!

Hej
Ja dalej y tel pisze,tragedia.

Eko o ja tyle czasu,jak on ci powiedzial ze ty od rana sie tu skarzysz to moglas mu powiedziec,ze ze on od rana jeczy ci.

Aguska zdrowia,nie daj sie chorobie.

Amalie no przeciez wiem,hyh skleroza.

Ja niedlugo na angl z mlodym a potem do fryca.

hej

Mam kompa sprawnego ufff co za ulga,,ale ile sie naeczylam...to moje...

witam sie.
Juz po sniadaniu i kawie,,jade dzisiaj na wystepy dla dzieci,,,moj tata wystepuje..foty porobic...
pada u nas..jesien..

pozdrowionka

Doberek!!!!!!
Aguśka w TV zazwyczaj nic nie ma i dlatego zrezygnowałam z kablówki.
Wykupiłam na iitv limit 20 zł za 90 dni, i oglądam sobie jaki serial chce i kiedy chce. Filmy też tak oglądam online.
Wczoraj do 1 romansowałam z dr.Reidem z "Zabójczych Umysłów"....Mmmmmmmmmmm ciacho :-p

reklama
Bry

Ja z kawa.
Maly spi.

Bodzia widzialam tegń twojego doktorka,he.

U mnie bialo! Masakra,wczoraj 7 stopni,a dzis 0. Sniegu jest malutko,ale jest.
Zaraz do koscioła.

Do góry