reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguska zobacyzmy co mi powie...
znajac zycie to grypa lub przeziebienie,,syrop lub anty..i do domu...
ja i tak malego do konca tyg nie puszczam,,on taki oslabiony,a tam same bakterie i sama odpoczne heee

hej

aguska mam na 17.30 dopiero wizyte..
ma kaszel straszny..no gruużlik ma lepszy..ide i tyle
w pracy nie zadowoleni bo dzisiaj juz nie poszlam...a zapewne do konca tyg bedzie l-4...

pochwale sie

Moje nowe koszulki dzisiejsze.

Piekne koszulki. a powiedz mi.. potem te jajko wydlubujesz?? czy to juz tak zostanie ?? Ja musze tesciową namowić zeby mi porobila kilka takich wielkanocnych, skrochmalonych.

chorującym zdrowia zycze.

ja dziś w miescie bylam. Opinie funkcjonalną Filipa dowiozlam do szkoly i po zakupy. a teraz siedze taka.. sflaczala.

amaliee stesknily sie dzieci..

Moj juz chce do skzoly....
ale nie wiem co na to lekarz...hyh

renia widzisz te pierwsze zdjecie to sa koszulki,tam jest tasiemka wkladasz jajko ugotowane i zawiazujesz tasiemke jak na drugim zdjeciu z jajkiem w srodku:)
potem rozwiazujesz i wyciagasz normalnie...

Nie no Matylda też do całkowitej ciszy nie jest przyzwyczajona,nawet nie lubi,śpi przy tv,my normalnie rozmawiamy(nie krzyczymy),ale jak gra tylko telewizor,aż tu nagle ktoś nad nią głośno kaszlnie czy szurnie krzesłem to chyba logiczne,że się dziecię wystraszy i budzi.W ogóle A. ma taki dziwny sposób przeciągania się i ziewania.Bardzo głośny i irytujący sposób:wściekła/y:. Chyba już jest za długo w domu,bo zaczynam na niego narzekać.To chyba dopiero 2 tygodnie,ale gdy był na statku to tez przychodził.Ehhhh......jak wyjedzie to będę tęsknić.

Widzę,że choróbska wam nie odpuszczają,moja też nadal ma kaszel,ale taki lekki,niestety kaszel ma to do siebie,że trwa długo.

Nareszcie normalna temperatura u nas i można spokojnie na spacery wychodzić.....ale nie dziś :-).Mam tak niskie ciśnienie,że ledwo chodzę.

Z tymi telefonami do przychodni to tak jest.Gdy byłam w ciąży chciałam iść do kontroli do ginekologa,znalazłam numer w necie i dzwonię,odebrała jakaś lafirynda i do mnie z fochem:"proszę pani! No,ale pani dzwoni nie na ten numer!" więc ja do niej tez z fochem:"ale taki numer znalazłam na waszej stronie internetowej,proszę podać mi numer,pod który mam dzwonić",to ta idiotka szybko powiedziała nr i odłożyła słuchawkę.Zdążyłam zapamiętać tylko ostatnią cyfrę.Dzwoniłam cały czas potem,ale numer niby zajęty.Ehhh....

hej mój mały ma zapalenie oskrzeli niestety:sorry2:pierwszy raz niby alergicy często tak chorują ale mój mam nadzieje że pierwszy i ostatni.
Ogolnie wczoraj tylko gorączkował ale po leku szybko minęło i ładnie spał.Dziś troche pokasłał po przebudzeniu ale to normalne jednak w nocy już było o wiele lepiej:tak:dostał antybiotyk 4 dniowy i ponoć na weekend powinno mu przejść tylko najgorsze że nie chce jeść:baffled:
Ekomama a ile masz jeszcze chłopa w domu?już cie tak denerwuje?:-D;-)A Matylda ma katarek?bo moŻe dlatego pokasłuje?

U nas leje deszcz okropna pogoda dobrze że nie musimy nigdzie wychodzić

koralikowa faktycznie szybko dziś kończysz:-D
A mały lepiej kaszel już go tak nie dusi a dostał tylko jedna dawke antybiotyku a już widać poprawe:tak:no i nawet zjadł płatki na mleku wow!!!!:-Dmam nadzieje że później też go na coś namówię bo chudy jest ......
a jak twój?był dziś w szkole?

Dobry
Ale się chorowitkowo zrobiło...Zdrówka!!!!!
Ja wczoraj miałam rozprawe i pozbyłam się chłopa na stałe :-p Ulga, że od razu na pierwszej.....
Koralikowa jakie fajne te koszulki :-) Ja będe szyła koszyczki wielkanocne :-)

As kapitalna serwetka!!!!
Ja 16 lutego mam forumowych gości :-) A jak tylko węgiel mi się skończy.....Kraków i krakowskie forumki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry