reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hellooo
Ja ambitnie tworze :-)
Ekomama współczuje. Moi byli przyzwyczajeni spać w hałasie i jak było cicho to się budzili :-p Muzyka, TV, odkurzacz NIC ich nie ruszało.W takim domowym hałasie.
U mnie dzieci po wizytach u taty przychodzą tak rozwydrzone....
Ostatnio się wygadał...."No bo Fifi chodzi sobie gdzie chce..."
A potem ja mam problem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Amaliee a ja wlasnie sie zastanawiam czy mojego malego oddac do szkoly,,hyh..
dzisiaj nie mial goraczki wogole,ale chyrla...

No i super,,moj młody 37,8 ma tempreature...o ranyyy znowu...

Ostatnia edycja:
hej wpadam my po urodzinach goście już wyjechali więc jutro będę sprzątać
co do spania to mój Bartek do około roku zasypiał przy małym hałasie a jak już usnął to można było normalnie coś robić jednak później nie zasnął póki nie było cicho....każdy dźwięk go rozpraszał ale jak już zasnął to jak kamień:-D i do tej pory tak ma, że jak idziemy spać to musi być cicho a jak już zasnie to normalnie rozmawiamy tv chodzi wczoraj jak mały zasnął i byli goście to i sie śmialiśmy a małemu to nie przeszkadza.

Mnie ostatnio mniej ,bo małej zęby idą w ilościach hurtowych .W tej chwili pchają się górne od 1 do 3 czyli 6 sztuk .
Masakra !!!!!!!
Aby nie zwariować to serwetę na stół zrobiłam
serwetę składa się w doniczkę i można dać komuś prezent .:-D:-D:-D

hej

Moj maly coo,,rano 38.3 nie poszedl do szkoly,ja lekarza mam na jutro na 17.30.

amalie no skad ja to znam..ale ja zawsze po 18 mam pogotowie,,tzn drugi lekarz pediatra przyjume dzieci,wiec zawsze jade....ale wpienic sie idzie nie ma co...

as alezz ona pieknaaa...czemu nie masz zdjec z podpisami???????????

ide robic buraczkowa i kawe se zapodac...

Koralikowa idziesz z młodym do lekarza?coś go długo męczy ta gorączka...
Amalie poszłaś z synkiem do lekarza?
As fajniusie
ja dziś ide z małym do przychodni na 14,40 bo strasznie kaszle że aż sie martwie bo on ma tą astmę nigdy mi na zapalenie oskrzeli czy płuc nie chorował ale teraz ma taki kaszel że tragedia!!!!do tego nie chce w ogóle jeść!!!!!!!

reklama
hej

aguska mam na 17.30 dopiero wizyte..
ma kaszel straszny..no gruużlik ma lepszy..ide i tyle
w pracy nie zadowoleni bo dzisiaj juz nie poszlam...a zapewne do konca tyg bedzie l-4...

pochwale sie

Moje nowe koszulki dzisiejsze.

Do góry