reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
Śniegiem znów nas w sz-n zasypało. Na termometrze mam -12 :dry:. Ja chcę już wiosnę.....
Po południu pewnie na sanki wyjdziemy, dziś się z qmpelą na kawkę umówiłam, bo już 2 miechy jej nie widziałam. Także harmonogram dziś napięty ;-).
Bodzia, świetna inicjatywa na 2013 rok :tak:.
As, słodzinka mała :tak:.
Koralikowa, u mnie też zima na całego....
Anula, dobrze, że nie ma pasożytów :tak:
Ekomama, zdrówka dla malutkiej :tak:
p.s. Bodzia ciekawa jestem strasznie Twojego awatara :tak:
Miłego dnia dziewczyny!

melduje sie ,że żyje...
ja z Agnieszek....więc dziekuje za życzenia:-)
ostatnio zabiegana jestem bo robiliśmy przedstawienie dla dzieci:-)...
oto efekty:
www.choszczno.pl - Zimowy Stopek - Spisali się na medal
ja to kotka...:-D

jesczze jutro gramy 2 spektakle wiec znikam znowu na troche ,a po niedzieli mamy ferie wiec dzieci zapewne beda okupowały kompa:-)!

mam nadzieje ,że u was oki!!
chorowitkom zdrówka, smutnym usmiechu i czego tam chcecie!!!
ide kawe zaparzyc:-D

Oj As kusi mnie szydełko ;-)
Dla moich lal :-p
Fanta ja sama jestem go bardzo ciekawa ;-)
Powstała Kasieńka. Ma 35 cm więc jest mniejsza od Wioletki i Baśki ;-)
36517_4082851482349_788544932_n.jpg

super te twoje lale :-D:-D
Do szydełka zapraszam.
Ja teraz walczę z serwetą ,ale takiej to jeszcze nie robiłam .
Choć to moje wykonanie i jeszcze jest w elementach ,to już widać ,że będzie cudna !!!:rofl2::rofl2:

bodzia fajna

A ja siedzę i sie nudzę bo mały 40 minut przyszedł do mnie na kolanka i powiedział:pać mama to poszliśmy do jego pokoju położył sie i od razu usnął.mam nadzieje że to przeziębienie szybko mu przejdzie
gorączki nie ma tylko stan podgorączkowy 37,7

ja sobie robię herbatkę bo coś mis ię zimno zrobiło
Ł będzie dopiero po 19:sorry2: ciekawe o której mały wstanie i o której pójdzie spać:baffled:
jutro moja mama przyjeżdża do niedzieli będzie a w sobote imprezka urodzinowa Bartka mam nadzieje że do soboty trochę mu przejdzie

Witam porannie
u nas kolejny dzień pada śnieg
Bartek wyspał się chyba za cały miesiąc:-D i od razu inne dziecko katar go męczy ale tak jakby kaszlu odrobina mniej
mam nadzieje że do soboty sie wykuruje

reklama
hej

Moj chlop do niedzieli zostaje...
aw pracy totalny kataklizm,,mamy szpital a nie szkole..nawet pogotowiedzisiaj bylo..masakra..3 klasy mialam razem..rzeznia...ja sie nawet źle czuje..
maly moj nie byl w skzole,rano goraczka,,a u niego w szkole wogole sepsa panuje..

Bodzia cudna lala:)

as sliczna opaska,,jak serwetka???

amaliee no powiem ci od listopada i od razu na egzam,,hyh..nast razem idz na jazdy dzien przed...

aguska jka mlody?? moj tez gorackzuje,dzisiaj nie byl w szkole,,,

Do góry