reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziś tak nie typowo z prośbą :-)
Hej! Mam do Was prośbę, kto jeszcze nie zagłosował niech odda swój głos. Nie musicie brać udziału w wydarzeniu. Wystarczy, że klikniecie na ich zdjęcie i wejdziecie w link lub wejdziecie w ten link:https://apps.facebook.com/wgs_konkurs/campaigns/A04NrUpE1z4b/entries/24800
i oddacie swój głos! To nic nie kosztuje, a im pozwoli spełnić marzenie i wygrać upragniony ślub! Z góry wielkie dzięki za głosy już oddane!

1.5 roku siedziałam z córka, później 9 miesięcy pracowałam. Jak zaszłam w ciąże z synkiem to niestety musiałam pójść na l4 od początku. Obecnie jestem drugi miesiąc na wychowawczym i jak na razie nie zanosi się żebym poszła do pracy

reklama
natalko no to posiedzisz troszke co??
a kim z zawodu jestes??
jezu ja taka ciekawa czy co...

A jak tam bable zdrowe??bo teraz takie chorobska..

MOja koszulka na jajko,,pierwsza w zyciu...

Ostatnia edycja:
Do góry